fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Tölö IF F-01 klara för semifinal i Växjö DFF Invitational

Publicerad

den

Samtidigt som Mossens inbjudningsturnering håller på här i Göteborg så befinner sig Tölö IF F-01 på en annan inbjudningsturnering som spelas i Växjö, nämligen Växjö DFF Invitational.

Tölö IF som nyligen vann Futsal-DM är ett väldigt bra lag och det skall bli oerhört kul att följa dom i år.

Idag har man spelat tre matcher. I dagens första match så ställdes man mot Brommapojkarna som kom två i förra årets Gothia Cup. Detta skrämde inte Tölö IF och man fick 1-1 mot Brommapojkarna. I den här matchen blev Tölös Tilda Larsson utsedd till matchens lirare.

I andra matchen ställdes man mot Skånes bästa lag FC Staffanstorp och även den matchen slutade 1-1. I den här matchen blev Tölös Ellenor Jonsson utsedd till matchens lirare.

Tölös tredje match i Växjö DFF invitational som spelades klockan 16:50 slutade med en 9-0 seger för det grönvita laget från Kungsbacka. Det är helt underbart att få sådana rapporter på sin inkorg, det värmde mitt fotbollshjärta. Tölö vinner sin grupp och gör sig redo för semifinal som spelas imorgon klockan 11:30. I semifinalen ställs man mot arrangörsklubben Växjö DFF.

I den andra semifinalen möts AIK och Brommapojkarna. Jag håller tummarna för att Tölö skall gå hela vägen och komma hem med en guldmedalj. Väntar på spänning på rapporter från morgondagens stora drabbning mot Växjö DFF.

Stort lycka till, heja Tölö IF!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media