Connect with us

Pojkfotboll

Gothia Cup: Ännu en publikfest på Slottskogsvallen, Sangre Chilena klara för 8-delsfinal

Slottskogsvallen bjöd på ännu en publikfest och vi fick se Sangre Chilena FC ta ännu en seger.

Man startade matchen med ett otroligt högt tempo och kunde göra 1-0 via Isaac Zurita efter bara två minuter. I den 4:e minuten kunde Ricardo Valenzuela utöka Sangre Chilenas ledning till 2-0. Vilken drömstart!

Det var lika mycket publik idag som igår, runt 500 personer vilket var riktigt kul att se. Vilken publikfest!

I 19:e minuten kunde La Salesienne De Paris 1 reducera till 2-1. Mer än så hade inte La Salesienne De Paris 1 i dagens match. Sangre Chilena hade bra kontroll på matchen och kunde sätta dit 3-1 via Ricardo Valenzuela till publikens stora glädje.

Nu väntar 8-delsfinal för Sangre Chilena FC, där ställs man återigen mot ett lag från Frankrike nämligen CEP Lorient. Matchen startar kl 09:10 på Majvallen. Det pratades om att matchen skulle flyttas på grund av all publik men vi har i skrivande stund inte fått någon ny information om detta. Har svårt att se att Gothia Cup väljer att byta spelplats så här sent.

Så vi ses på Majvallen imorgon klockan 09:10. Kom i tid, det kommer att komma mycket folk.