Connect with us

Pojkfotboll

Future Cup: Bra start av Torslanda IK i årets turnering

Bra start av Torslanda IK P-02 i årets turnering. Man inledde turneringen genom att vinna över danska Herfölge BK med 1-2 för att sedan besegra Karlslunds IF HFK senare under dagen.

Själv var jag på plats när laget ställdes mot Karlslunds IF HFK på Guldheden Södra. Karlslund startade matchen i ett väldigt högt tempo och deras offensiv skapade väldigt mycket oro i Torslandas backlinje. Men Torslanda IK fick snabbt kontroll på läget och kunde få igång ett bra spel.

Tjugo minuter in i matchens fick Torslanda IK hål på Karlslund när Dennis Abrahamsson rundade målvakten och kunde enkelt sätta dit 1-0 till Torslanda. Torslandas lagkapten John Hoxha ville inte vara sämre, även han rundade målvakten och utökade Torslandas ledning till 2-0 bara några minuter senare.

Mycket bra första halvlek av Torslanda måste jag säga. Man spelar bra fotboll och är samtidigt ett ganska fysiskt lag. En bra blandning helt enkelt. Karlslunds reducerade till 2-1 genom Alawuddin Amani strax innan halvtidsvilan.

Resultatet 2-1 stod sig hela matchen igenom och Torslanda har fått bästa möjliga start i turneringen.

Imorgon ställs man mot Ängelholm FF som också vann sina två inledande matcher. En gruppfinal att se framemot helt enkelt. Den matchen startar klockan 12:00 och spelas på Guldheden Södra. Må bästa lag vinna!

Glöm inte att följa bloggen på sociala medier, länkar finner ni här nedan.