fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Förlust för BK Häcken P-02 mot Örebro SK tidigare idag

Publicerad

den

Idag var det tänkt att jag skulle se slutspelet i Mossen Invitational. Men så blev det inte riktigt, jag bestämde mig för att åka till Prioritet Serneke Arena där det spelas massa träningsmatcher med lag som IF Brommapojkarna, PR Academy, IFK Göteborg, BK Häcken, Kalmar FF & Helsingsborgs IF bland annat.

En match som jag verkligen ville se var den mellan BK Häcken P-02 och Örebros SK på Kviberg 5. Dels för att Häcken har ett bra lag men även för att följa New Balance ambassadören Sebastian Lagerlund.

Jag tycker att Häcken började matchen mycket bra och fick snabbt kontroll på matchen. Man förde spelet men slarvade lite med försvarsspelet. Detta skulle straffa sig ganska snabbt då Örebro SK körde på snabba omställningar på sina vassa anfallare. Örebro gjorde alla sina tre mål på omställningar. Man sökte ytan bakom backlinjen och deras snabba anfallare skötte resten. Det var ingen vidare spel från Örebro SK, där var Häcken mycket bättre.

Sedan vet jag att Häcken hade med många nya spelare, det märktes ganska tydligt att man inte var samspelta. Men jag tycker att man rycker upp sig i slutet av andra halvlek och lyckas då även göra ett reduceringsmål.

Det skall bli kul att följa BK Häcken P-02 den här säsongen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Kommentarer

2 Comments

  1. Bernd Gustavsson

    jan 29, 2016 at 12:52 e m

    Det gick väldigt bra för ett annat göteborgslag också, IFK Göteborgs P-02 vann samtliga sina matcher övertygande bl.a. mot Helsingborg. IFK använde som vanligt även några -03 varje match, ett lag som säkert också blir kul att följa. //Bernd

  2. Pingback: GAIS Open: Tuff inledning för BK Häcken i årets turnering – Ungdomsfotboll.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media