fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Stötta Ungdomsfotboll.se

Published

on

Coronakrisen har slagit hårt på oss alla och nu även på Sveriges största sajt för pojk – & flickfotboll – Ungdomsfotboll.se som i år fyller 10 år!

Jag upplever nu en mycket tuff tid till följd av Corona och den drastiskt förändrade annonsmarknaden bland annat. Har haft sommaren på att fundera på hur jag skall kunna lösa detta på ett bra sätt och jag jobbar stenhårt varje dag för att få en förändring som gör att Ungdomsfotboll.se kan leva vidare i några år till.

Är betalvägg en av lösningarna för att klara den här krisen? Ja, kanske det! Jag har dock alltid velat att Ungdomsfotboll.se skall vara öppen och tillgänglig för alla och skall kämpa ett tag till för att det skall förbli så.

Här har du tre enkla sätt att stötta Ungdomsfotboll.se i detta nu:

SWISH:
Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Mottagare: Alvarado Sport & Media (märk gärna bidraget med ”Stötta bloggen”)

FÖRETAG:
Vill ditt företag vara en del av Ungdomsfotboll.se och Ungdomsfotbollen i Sverige? Tveka inte att höra av dig till rudy@ungdomsfotboll.se så kikar vi på ett annonspaket som passar ert företag.

Läs mer här: https://www.ungdomsfotboll.se/ungdomsfotboll/annonsera/

DELA:
Sprid gärna våra inlägg och innehåll. Börja följa oss och dela artiklarna på sociala medier. Ungdomsfotboll.se finns på Facebook, Instagram, Tik Tok & Twitter. Länkar finner du här nedan.

Tack för att du stöttar Ungdomdsfotboll.se. All kärlek till dig!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss