fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Storseger för F02-landslaget mot Jitex Mölndal BK

Published

on

Är precis hemkommen från Prioritet Serneke Arena efter en fullspäckad dag med matcherna IFK Göteborg mot Ålborg och F02-landslaget mot Jitex Mölndal BK.

Läs också: 13 spelare kallade till F02-landslaget & lägret i Göteborg

F02- och F01-landslaget har varit i Göteborg sedan i fredags och idag avslutade F02-landslaget lägret med en match mot Jitex Mölndal BK som i år skall spela i Elitettan.

Man spelade tre halvlekar och F02-landslaget stod för två mål i varje halvlek. Man vann matchen med hela 6-0 efter mål av Hanna Ekengren, Thea Barkfeldt, Ella Smith Ygfeldt, Cassandra Larsson och Moa Karlsson (2).

Trodde att Jitex Mölndal BK skulle stå upp bättre men landslaget var ett snäpp vassare idag. Kul att spelarna tog för sig som dom gjorde och man spelade stundtals riktigt bra.

Läs också: F01-landslagets trupp till lägret i Göteborg & landskamperna i Italien

Matchens två stora höjdpunkter var Thea Barkfeldts drömmål i första halvlek och Cassandra Larssons mål i andra halvkek. Thea fick på ett riktigt fint skott utifrån som gick rakt upp i krysset och Cassandra fick också in ett fint skott som letade sig in i målvaktens bortre hörn.

Tack F02-landslaget för en väldigt fin uppvisning idag.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media