fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Lerums Alice Söndergaard gör Hanna Wijk sällskap – klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Published

on

Igår kunde vi berätta att Hanna Wijk lämnar Lerums IS för Kopparbergs/Göteborg FC. Nu står det även klart att Hanna får sällskap av lagkamraten från Lerums IS och F03-landslaget Alice Söndergaard som också lämnar klubben för spel i Kopparbergs/Göteborg FC.

Läs också: Hanna Wijk lämnar Lerums IS – klar för Kopparbergs/Göteborg FC

Lerums IS tappar därmed två oerhört duktiga och viktiga spelare som varit dom spelarna som mer eller mindre skött målskyttet för Lerums IS. Stort grattis säger vi till Kopparbergs/Göteborg FC som får två riktigt duktiga spelare.

– Det är väldigt kul med nya utmaningar och dessutom i en ny klubb. Jag tror att detta är ett bra steg i min utveckling som fotbollsspelare. Jag lämnar ett väldigt duktigt lag som även består av många av mina barndomsvänner, så jag önskar dom all lycka till i framtiden. Min tid i Lerum har varit väldigt bra och lärorik och jag har fått spela med väldigt duktiga spelare. Vill tacka alla ledare & spelare från Lerum och det känns jättekul att numera vara spelare för Kopparbergs/Göteborg FC, säger Alice Söndergaard till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Klart: Kopparbergs/Göteborg FC ställs mot Djurgårdens IF i semifinalen

Precis som med Hanna så skall det bli väldigt kul att följa Alice Söndergaard i sin nya klubb. Önskar henne all lycka till!

Kopparbergs/Göteborg FC har också presenterat Wilma Bandi från Näsets SK och Hanna Lofthammar från Husqvarna FF som nya tillskott i truppen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss