fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Långläsning: Stor guide inför stundande SEF Trophy

Publicerad

den

Som vi nämnde i tidigare inlägg så kommer vi att släppa en genomgång av de nio grupperna av SEF Trophy som är elitklassen i Gothia Cup för pojkar 15. Vi kommer att gå igenom grupperna gruppvis och berätta hur vi ser på gruppen i sin helhet och vilka lag vi tror kan gå långt i årets turnering.

Vi börjar från toppen med grupp nummer 1.

Grupp 1:

 • BK Forward – Hör tillvardags hemma i Örebro där klubben i stor konkurrens med stadens andra duktiga klubbar på ungdomssidan som bl.a. Sturehov, Karlslund och stora Örebro SK ändå får ses som högst rankad efter att på senare år fostrat fram spelare som Jiloan Hamad, Jimmy Durmaz och Ahmed Yasin m.fl. Just detta P03-laget har jag sett ett par gånger tidigare samtidigt som jag känner igen ett par av namnen som tidigare spelat i Örebro SK och laget deltar i en regionala P15 serien under vanlig säsong. Det jag kan säga om laget är att dom allt som oftast försöker spela en fin och utvecklande fotboll med bra tempo och bollinnehav. Värt att notera är att BK Forward hade hela sju spelare (av en 16-mannatrupp) med i Örebros distriktslag under Utvecklingslägret i Halmstad.Viktigaste spelaren under Gothia Cup tror jag David Kanto kommer att bli, en ledarfigur med ett klokt passningsspel och blick för spelet kombinerat med en stor vilja och bra fysik så får han central roll i detta laget. Jag tror det blir viktigt att han kommer upp i nivå om laget ska ha en chans att gå långt i turneringen. Kul kuriosa är att David även har en talangfull storebror vid namn Marcus Kanto som under åren varit framträdande i ÖSKs P01-kull och även varit på landslagslägren i Bosön vid ett flertal tillfällen och nu tillhör ÖSKs U19.
 • Dalkurd FF / BK Forssa – Ett kombinationslag mellan klubbarna Dalkurd och Forssa som hör hemma i Borlänge. Har tidigare aldrig sett laget spela men har hört gott om dom och vet bland annat att dom lyckades kvalificera sig till SM-slutspelet i Futsal som spelades i februari. Där blev det dock stopp i gruppen efter att man bärgat en tredjeplats med statistiken två oavgjorda och en förlust. Men resan dit ser imponerande ut rent resultatmässigt och spelar man Futsal så brukar man i regel vara ett ganska spelskickligt lag så det kommer bli intressant att följa. Även Dalkurd / BK Forssa har med ett imponerande antal spelare till Utvecklingslägret i Halmstad, hela nio(!) stycken.
 • Örgryte IS – Sveriges äldsta fotbollsklubb deltar också i årets SEF Trophy och kommer till turneringen med ett starkt lag på pappret då man valt att lyfta ner dom spelarna som till vardags redan spelar i klubbens U17-lag som spelar i U17 Allsvenskan. Resterande av spelarna tillhör U16 som huserar i serien U16 Nationell. ÖIS är en klassisk klubb som fostrat många duktiga lirare genom åren och benämner sig själva som ”lirarnas lag” och där kan man alltid vänta sig en välspelad fotboll med en tanke bakom varje passning. Akademin har under de senaste åren lyft sig organisationsmässigt och ledarmässigt och det har givetvis burit frukt även på spelarutvecklingssidan där man idag kan stoltsera med flertal riktigt talangfulla spelare som kontinuerligt deltar pojklandslagssammanhang. I denna P03-kullen har man massvis med talang i olika former, allt från tekniska, kraftfulla och spelskickliga. Spelaren som jag håller som lagets viktigaste där är försvararen Robin Glavak som med sin fysik och beslutsamhet kombinerat med kloka val på planen är den självklara ledaren i laget och spelar till vardags i klubbens U17 där given. En spelare som det definitivt kommer att pratas om när det börjar närma sig uttagningen till första landslagssamlingen för P03-landslaget. Utöver Glavak så hade ÖIS ytterliggare två lirare med på Utvecklingslägret i Halmstad, den snabba och aviga yttern/ytterbacken Jonathan Abraha och målvakten Kristian Eriksson Jeib.
 • AIK FF – Sist men inte minst ut i denna gruppen är Allmänna Idrottsklubben från Stockholm omtalad som AIK. Klubben som år efter år får fram rykande färska talanger på löpande band, senast och mest omtalad är Alexander Isak som efter att slagit igenom i Allsvenskan numera spelas i Bundesliga-laget Dortmund med storstjärnor som Marco Reus, Mario Götze och Shinji Kagawa. AIK är en klubb som länge varit en av Sveriges främsta på att fostra talanger, och det som jag ofta imponeras av med deras unga spelare är inte bara deras välskolade fotbollsfärdigheter utan även deras brinnande vilja att alltid vilja vinna och vara bäst. En inställning och mentalitet man kan se på deras ungdomslag tidigt. AIKs ungdomslag är alltid välorganiserade på planen och spelmönstren är oftast tydliga, man vill spela en positiv och anfallsglad fotboll och utbilda spelarna till att hitta kreativa lösningar med boll. Med till utbildningslägret i Halmstad i år hade man sju spelare. Lagets kanske viktigaste spelare i årets turnering skulle jag tippa blir Holger Olsson, den tidigare Jarlabergs IF-spelaren som numera klär i gulsvart är en riktigt sevärd lirare, med fart och fin teknik och förmågan att kunna kliva fram och göra det oväntade gör honom till en väldigt spännande spelare. En annan spännande spelare i AIK är Noah Tesfai Negash, grymt vass teknik och stort mod med bollen klistrad vid fötterna en riktigt skön lirare.

Summering av gruppen:

En tuff grupp med mycket kvalité i lagen, där AIK och ÖIS får ses som lagen med favoritskapet på sina axlar utan att säga för mycket så tror jag skillnaden mellan dem och Dalkurd FF / Forssa BK och BK Forward är individuell skicklighet. Och även om en lagmaskins prestation som vi fick se från det svenska herrlandslaget under VM i år kan bära lång väg så tror jag att det kommer att stå mellan dom två jättarna AIK och ÖIS i denna gruppen.

Tippar:

 1. AIK
 2. Örgryte IS
 3. BK Forward
 4. Dalkurd FF / BK Forssa

Grupp 2:

 • Örebro SK – Fotbollsstaden Örebros flaggskepp med spel i Sveriges högsta serie Allsvenskan så har man klara fördelar gentemot övriga klubbar i kommunen även på ungdomssidan och det är runt åldern av 15-16 som klubben brukar få till sig några av dom främsta ungdomarna runt om i kommunen. Örebros akademi är under uppbyggnad känns det lite som, man har precis likt ett par andra svenska klubbar valt att gå ifrån en traditionella U16-, U17- och U19-trupper och har numera istället två träningsgrupper kallade Elit 1 och Elit 2, där målet är att rangordna spelarna efter fotbollsmässigt kunnande och tidig utveckling och oavsett ålder. Om P03 har lyfts upp i den organisationen ännu är oklart men dom spelar till vardags i P15 regionalserie där dom är ett mittenlag medan spelarna som kommit längst i utvecklingen spelar i U16 Nationell där dom tillhör toppen. ÖSKs P-03 har haft lite rokader på spelarsidan en del spelare har bytt till grannklubbarna har jag hört. Eftersom det var längesedan jag såg dom spela så har jag svårt att säga vad vi kan förvänta oss för typ av fotboll från dom, men troligtvis ganska varierat spela av både possession och ganska snabb och rak anfallsfotboll.Med till Utvecklingslägret i Halmstad fick ÖSK med sig fyra spelare varav. En av spelarna som det talas om som den som ligger i framkant i P03 gruppen är Alfie Göransson som är en central spelare som är lugn och klok och har besitter en stor vilja och bra inställning.
 • IFK Göteborg – ”Änglarna” från Göteborg har likt Örebro SK lämnat dom traditionella U-trupperna och börjat med Elit 1 och Elit 2 där alla klubbens spelare födda 2003 tillhör Elit 2 truppen. Ledda av den Pep Guardiola-inspirerade tränaren Tom Carney så kan man inte annat än att förvänta sig en välspelad och utvecklande fotboll med mycket positionsrotationer och stort bollinnehav. Och med den truppen han har till förfogande så finns det alla möjligheter för att spela en sån fotboll. I truppen finns en hel del talangfulla lirare och många av dem är potentiella pojklandslagsspelare i mina ögon. Med till Utvecklingslägret hade man med sig åtta spelare (uppdelat på två trupper totalt 32 spelare), däribland de två kvicka och tekniska yttrarna Anton Kurochkin & Edwin Andersson, men viktigast kanske ändå mittbacken Jesper Tolinsson är i detta lagbygge. Med sin pondus, fysik och beslutsamhet så sprider han lugn i laget samtidigt som han är duktig på bygga upp spelet bakifrån med sin fina passningsfot. Samtidigt fick jag nyss höra att den duktiga mittbacken Johan Bångsbo drabbats av en fotskada och troligtvis missar Gothia Cup, ruskigt tråkigt, krya på dig Johan. På den positiva sidan så är lagets mittfältsvirtuos Filip Ambroz på väg tillbaka efter sin långtidsskada och kommer kanske vara med under Gothia Cup. Skador är den tråkigaste delen utav fotbollen, men hanterar man dom på rätt sätt så växer man av dom.
 • IFK Stocksund – ”Stockan” från fina Danderyd deltar också i årets turnering, just klubbens P03-lag har jag inget minne av att jag sett spela. Men vi kommer nog alla ihåg klubbens duktiga P00-lag som vann Gothia Cup för ett par år sedan med bland annat stortalangen Samuel Brolin i målet som höll noll genom hela turneringen och numera spelar i AIKs A-lag. Är P03 hälften så talangfullt som P00 så har man fina möjligheter att gå långt i års Gothia Cup. Kul kuriosa är att laget enligt deras hemsida tränas utav bland annat Johan Israelsson som till vardags jobbar taktikanalytiker på Fotbollskanalen och även är storebror till tidigare Kalmar- och Hammarby-spelaren Erik Israelsson. Så det blir intressant att se om det är ett taktiskt drillat Stocksund vi får se under turneringen.
 • Trelleborgs FF – Från Sveriges mest södra delar hittar vi Trelleborg, klubbens A-lag spelar just nu i Allsvenskan efter ett antal jojo-färder upp och ner emellan landets två högsta serier. På akademisidan har man mest blivit omtalad som klubben som tar vara på spelarna som Malmö FF ej sett någon större potential i men man har allt hittat ett par små guldkorn under åren. Just klubbens P03-kull har jag ingen insyn i, varken sett eller hört så mycket om dom så det blir spännande att se vad dom visar upp. Spelar dom samma fotboll som A-laget så kan vi förvänta oss ett fint possession-spel och snabba omställningar.

Summering av gruppen:

I den här gruppen tror jag att IFK Göteborg bör ses som favoriter då jag anser att dom har en otroligt fin bredd i sin trupp med som jag tror kan vara avgörande om man ska gå långt i en sån här turnering. Bredden kombinerat med en tydlig spelidé kan bli avgörande i gruppen. Men alla matcherna ska ju spelas om och vi vet alla att motivation slår klass. Bakom jättarna från Göteborg så tror jag det blir väldigt tajt, men om jag måste tippa så ser det ut så här.

 1. IFK Göteborg
 2. Örebro SK
 3. IFK Stocksund
 4. Trelleborgs FF

Grupp 3:

 • IK Sirius – Sirius är en klubb som i takt med att klubben utvecklats och tagit kliv i svensk fotbolls finrum även växt på ungdomssidan. Samtidigt som jag ärligt kan säga att jag inte sett klubbens ungdomslag allt för mycket så kan jag via olika tabeller se att ungdomslagen stått för bra resultat och av det jag hört även stått för en bra och utvecklande fotboll. Just P03-laget har sett tidigare under Future Cup i Göteborg förra året, och det jag kan säga är att laget har en hel del talang i truppen och att laget verkligen försöker att spela en snabb och underhållande fotboll längs marken. Med till Utvecklingslägret fick man med sig åtta spelare som representerade Uppland nere i Halmstad. Av dom åtta så finns det speciellt tre spelare som sticker ut enligt mig. Dom två centrala mittfältarna Emil Brekkan och Emil Özkan som båda är sköna med boll och bra spelsinne och yttermittfältaren Aymen Abdelaziz som med sin fart och fläkt är väldigt svårstoppad 1-mot-1. Kul är att jag även fått möjligheten att följa Emil Brekkans storebror Julius Brekkan som också är en talangfull lirare med riktigt sköna kvalitéer som vid ett flertal tillfällen varit med i landslagssammanhang för både Island och Sverige. Ska bli intressant och se om lillebrorsan Emil får samma chans till hösten.
 • Varbergs BoIS FC – Varbergs BoIS är en förening som jag haft lite kontakt med under dom senaste åren, en klubb som önskar att växa på ungdomssidan och håller på att få fram en stark organisation som kan öka kvalitén på spelarutvecklingen i klubben. Klubbens P02-lag höll ganska hög klass nationellt sett under dom sista åren och just nu har man en spelare född 2002 uppe i A-lagstruppen och det är ett fint kvitto på att klubben är på rätt väg med sin spelarutveckling. Just P03-klassen har jag ingen stor vetskap om tyvärr, hört tidigare genom folk som är verksamma nere i Halland att det ska vara en talangfull kull. Det återstår att se om det är i samma klass som klubbens P02-kull.
 • AFC Eskilstuna – AFC, klubben som det pratats om en del på seniorsidan har inte fått samma rubriker på ungdomssidan men det betyder inte att klubben inte håller bra nivå där. Klubbens verksamhet blev under förra säsongen flyttad från Stockholm och Solna till Eskilstuna och väl där har man även byggt upp en akademi. Under förra året när jag var verksam i en ungdomsförening i Göteborg så mötte vi AFCs U17 lag i U17 Division Norra Götaland och ”wow” vilken fotboll laget bjöd på, grymt många individuellt skickliga spelare med mycket fart och ett spelsystem som gav dom mycket frihet offensivt. Klubbens P03-lag har jag tyvärr inte haft möjligheten att se då dom är ganska nystartade, men det jag hört av folk verksamma i Eskilstuna är att det finns mycket rå-talang i gruppen. Med till Utvecklingslägret fick klubben med tre spännande lirare, Gavin Sosa Olsson som är en liten teknisk lirare som oftast spelar som nummer tio, vindsnabbe yttern Melvin Andersson som med sin fart och bra driv med bollen spottar in mål. Sist men inte minst målvakten Anton Miedl-Ohlsson som redan trots sin unga ålder redan suttit på bänken för klubbens A-lag i Superettan vid tre tillfällen och redan känt på spel i U21 Allsvenskan. Fantastiskt imponerande! Alla lag som önskar att gå långt i en turnering behöver en sista trygg utpost där bak och av det jag hört så fyller verkligen Miedl-Ohlsson den rollen.
 • Jarlabergs IF – Lagets viktigaste spelare under turneringen tror jag blir Jakob Andersson som med riktigt vass teknik och fint tillslag på bollen gör mycket poäng och alltid visar en härlig attityd på planen. Tillsammans med nyförvärvet på mittfältet från Hammarby IF, Noa Hultén så tror jag laget har en stabil grund att bygga på och kan komma att gå långt i turneringen. Lagets spelare jobbar alltid hårt för varandra och försöker alltid vara spelförande i sina matcher. Nyckeln i lagets anfall kommer bli Noa Hultén som får en viktig roll på mitten med sitt trygga och kloka passningsspel. Både Noa och Jakob deltog i Utvecklingslägret i Halmstad (i en 32-mannatrupp uppdelat på två lag. Utöver dessa två så har dom en spelare till som kan göra det där lilla extra när han är på spelhumör, Elias Jemal. Jag har sedan jag såg honom första gången under GIF Nike Cup i Lomma för P02 jämfört honom med Eden Hazard med sina härliga vändningar, låga tyngdpunkt och fina teknik. Han lämnade Hammarby inför säsongen till fördel för Jarlaberg, hoppas verkligen han kan tända till under veckans turnering.

Summering av gruppen:

Den här gruppen tror jag kan bli väldigt jämn, kanske en av de jämnaste grupperna i SEF Trophy. Men jag tror att laget som spelar smartast fotboll är det som kommer vinna gruppen och där håller jag Jarlaberg väldigt högt, men det är upp till bevis och jag tror att varje match i denna gruppen kommer vara ganska öppen.

 1. Jarlabergs IF
 2. AFC Eskilstuna
 3. IK Sirius
 4. Varbergs BoIS

Grupp 4-6 följer i nästa inlägg. Har ni tips och funderingar tveka inte att kontakta oss via sociala medier (länkar finner ni här nedan) eller via mail: rudy@ungdomsfotboll.se

//Jonathan Enzo Arnet

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Intervjuer

Lukas Wendle om Future Team-lägret: ”Trodde inte att jag skulle bli uttagen”

Publicerad

den

ESLÖV. Tidigare i mars samlades P16-landslaget för sitt andra Future Team-läger, vilka ligger till grund för den fyrnationsturnering som spelas i mitten av april.

En av de fyra skåningar som fanns med på lägret på Bosön var Lukas Wendle. Mittfältaren spelar till vardags i Eslövs BK och Ungdomsfotboll.se mötte upp talangen i föräldrahemmet, ett stenkast från Ekevalla IP.

– Jag gillar att äga mycket boll. Jag gillar att spela i mitten. Sen är det mest teknik och snabbhet, lite mindre fysik. Det är det. Jag är uthållig, beskriver sig Lukas Wendle försjunken i vardagsrummets soffa.

Även om innermittfältet är favoritpositionen har han den senaste tiden huserat på yttermittfältet. Det område han känner att han främst vill förbättra är fysiken – vilket också går hand i hand med Future Team-satsningen.

LÄS MER: Oscar Uddenäs har sikte på dubbla guld och EM-slutspel

Talangfulla spelare med en senare fysisk utveckling får där chansen i landslagsverksamheten – med förhoppningen att de sedan ska ta steget till det ordinarie landslaget. Ett koncept som Lukas Wendle gillar.

– Bra faktiskt för man kan utveckla många spelare där, som har lite mindre i fysik. Sen kan man utveckla dem till att kanske komma upp i ett vanligt landslag.

När Ungdomsfotboll.se gästar hemmet i Eslöv är Lukas Wendle nyss hemkommen från Ringsjöskolan i Höör, där han studerar i den idrottsakademi som skolan har i samarbete med Malmö FF.

Han tar emot i keps och sweatshirt från ett av märkena som förknippas med idrott. Future Team-lägret avverkades helgen innan och det är en nöjd 16-åring vi träffar.

– Det var många duktiga spelare. Alla var tekniska och det var många som har samma spelstil som mig. Man märkte att många spelar i bra, stora, klubbar och tränar bra.

Vad tänkte du när du blev uttagen till lägret?
– Alltså jag trodde inte att jag skulle bli uttagen till det först, så jag blev glad. Jag var inte nervös för lägret heller utan tyckte bara det skulle vara kul, eftersom jag tyckte regionlägret var kul.

I höst väntar gymnasiestudier och under vintern har Lukas Wendle provtränat med skolor i Hässleholm, Osby och Malmö. Det var också där som han tror att hans talang upptäcktes.

LÄS MER: Body Heeder har siktet högt ställt: ”Vi hoppas på vinst”

– Till detta Future Team tror jag att det mest var för att jag var uttagen till regionlägret. Att jag var uttagen till regionlägret (i Jönköping reds. anm.) var nog för att jag varit på många provträningar för gymnasieskolorna. Jag har ju varit i Malmö, jag kom in på Malmö idrottsgymnasium, så jag tror att de såg mig där till regionlägret och sen därifrån till Future Team.

För Eslövs BK:s P16 väntar den här säsongen spel i Skåneserien A och även ett Gothia Cup-äventyr till sommaren. Förutom spel där har Lukas Wendle även tränat med, och spelat en cup, med seniorlaget som huserar i division 2.

Totalt blir det sju fotbollsträningar i veckan. Utöver tre träningar med Eslövs BK och tre i skolan tränar han sedan två veckor tillbaka även med Malmö FF:s U17 en gång i veckan.

– Tränaren jag hade haft på uttagningarna på Malmö idrottsgymnasium hade som förslag att jag kunde testa att träna med de varje torsdag. Det är så än så länge men vi vet ju ingenting sen, förklarar Lukas.

Hur har det känts än så länge?
– Jo, det har känts bra. Men man märker att det är snabbt tempo. De är riktigt duktiga där.

Är det de stora skillnaderna?
– Ja, mest tempot och fysiken och sådär. Man märker att de har nött på småsaker hela tiden, så de kan det utan till.

Fotbollskarriären inleddes i just Eslövs BK och efter några år i grannklubben Trollenäs IF, då EBK inte hade ett P03-lag, återvände Lukas till Eslöv när han kom in i tonåren.

LÄS MER: Gothia Cup stora målet för Adrian Svanbäck: ”Satsar på finalen och vinna den”

Fostrad i en Malmö FF-familj, med ett årskort till MFF och förebilder som Fouad Bachirou och Oscar Lewicki är drömmen dock att en dag få representera Di Blåe. Klubben som han i dag tränar med.

– Det är det jag vill. Jag vill verkligen spela där, men det får de avgöra. Jag hoppas ju på det men man vet inte, säger han om möjligheterna till spel i Malmö FF redan till hösten.

Hur står du dig i Malmö?
– Det känns bra och så. Jag hänger med på träningarna och så, men det beror på vilket motstånd vi möter och vilken position jag spelar på. Om det gäller fysik, när de spelar på så hög nivå, kan det bli svårt. Närkamper och så. Annars hänger jag med bra på träningar och allt.

De personliga målsättningarna för året ligger dock inte på Malmö FF. Istället siktar Eslövs BK-talangen på att utveckla sin fysik, fortsätta bli uttagen till landslagsläger – och förhoppningsvis ta en plats i Future Team-truppen till matcherna mot Belgien, Danmark och Tjeckien nästa månad.

– Alltså, jag vet inte. Jag hoppas på det men jag är inte säker. Det var samma som att jag inte visste att jag skulle komma till Future Team i början. Men det var många duktiga spelare där så det är svårt att komma med. Jag tror att det är 13 stycken som var med på detta Future Team-lägret som inte kommer med, så ja… Men jag hoppas på det.

Är det det som är målsättningen?
– Ja. Just nu är min målsättning att komma dit.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Pojkfotboll

66 spelare kallade till P16-landslaget – se hela listan här

Publicerad

den

Det är mycket landslagsuttagningar just nu, idag har förbundskaptenen för P16-landslaget Roger Franzén kallat 66 spelare till landslagsläger på Bosön den 26-29 mars.

Läs också: Newbody blir ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se

Följande spelare har blivit kallade:

Yasin Abbas Ayari – AIK FF
Jonathan Abraha – Örgryte IS
Mohamed Adam – IF Elfsborg
Homajun Ahmadi – Skoftebyns IF
Edwin Andersson – IFK Göteborg
Ajdin Avdic – Malmö FF
Isak Bjerkebo – Malmö FF
Markus Björqvist – Malmö FF
Love Brandt – IFK Norrköping FK
Anes Catovic – IFK Värnamo
Sead Corovic – Angered MBIK
Samuel Dahl – Västerås SK
Filip Drinic – Assyriska FF
Ben Engdahl – IF Brommapojkarna
Leonardo Farah Shahin – BK Häcken

Läs också: IFK Uddevallas stora talang Leonardo Shahin är klar för BK Häcken

Lucas Forsberg – Sollentuna FK
Filip Freij – Hässleholms IF
Leo Frigell Jansson – Helsingborgs IF
Robin Glavak – Örgryte IS
Oliver Grenholm – Skellefteå FF
Alfie Göransson – Örebro SK
Nils Haveneth – Helsingborgs IF
Adam Hellqvist – IF Brommapojkarna
Nuha Jatta – GAIS
Amin Jensoh – Angered MBIK
Herman Johansson – Huddinge IF
Jonathan Johansson – Hammarby IF
August Karlin – Malmö FF
William Kenne – AIK FF
Kristoffer Krebs – IF Brommapojkarna
Anton Kurochkin – IFK Göteborg
Theo Lind – Åtvidabergs FF
Linus Matsson – AIK FF
Sam Meripaasi – Motala AIF
Aras Motaraghebjafarpour – Uppsala-Kurd FK
Daniel Mozaffari – Utsiktens BK
Jonathan Mparara – IFK Haninge
Laurino Pedro Nanga – Djurgårdens IF
Ludvig Nicklasson – Malmö FF
Casper Nilsson – Malmö FF
Sebastian Nilsson – Kalmar FF
Johan Norgren – IFK Göteborg
Ludvig Nåvik – GIF Sundsvall
Kingsley Chibuike Okafor – IF Brommapojkarna
Elias Olsson – IFK Malmö FK
Holger Olsson – AIK FF
Hampus Pergel – AIK FF
Filip Persson – Jönköping Södra IF
Emil Roback – Hammarby IF

Läs också: Edwin Andersson: ”Jag skapar chanser åt laget”

Otto Rosengren – Sölvesborgs GoIF
Mallek Shraim – Landskrona BoIS
Yamin Souayeh – IF Elfsborg
Liam Svensson – Helsingborgs IF
Malte Svensson – FK Karlskrona
Noah Tesfai Negash – AIK FF
Jesper Tolinsson – IFK Göteborg
Nils Wallenberg – IF Brommapojkarna
Casper Widell – Helsingborgs IF
Oscar Vilhelmsson – IFK Göteborg
Joel Voelkerling Persson – Trelleborgs FF
Samuel Andersen – FC Nordsjaelland
Amar Dzevlan – Hammarby IF
Melker Ellborg – IFK Berga
Johan Gaudagno – IF Brommapojkarna
Anton Miedl-Ohlsson – Athletic FC Eskilstuna
Zacharias Nilsson

Läs också: Örgryte IS U17 klara för finalspelet i Ligacupen

Önskar samtliga spelare all lycka till!

//Rudy Alvarado


Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget

Pojkfotboll

Följande spelare är kallade till P17-landslaget & Elite Round

Publicerad

den

Dags för P17-landslaget att samlas och den här gången gör man det på ett mini-läger i Malmö (23-24 mars) där man laddar upp inför Elite Round i Serbien som äger rum den 24 mars – 2 april.

Läs också: Oscar Uddenäs har sikte på dubbla guld och EM-slutspel

Förbundskapten Christofer Augustsson har tagit ut följande spelare:

Oliver Dovin – Hammarby Fotboll aB
Filip Jörgensen – Villareal C.F
Hussein Ali – Malmö FF
Niclas Bergmark – Örebro SK FK
Melvin Bälter – IFK Göteborg
Noah Eile – Malmö FF
Totte Holmkvist – Trelleborgs FF
Taulant Peci – Halmstads BK
Viktor Widell – IF Elfsborg

Läs också: 16-årige William Milovanovic fick träna med BK Häckens A-lag

Dennis Collander – ÖSK Elitfotboll AB
David Edvardsson – Malmö FF
Isak Jansson – Kalmar FF
William Milovanovic – BK Häcken
Aleksander Nilsson – Malmö FF
Melker Roslin – Malmö FF
Armin Gigovic – Helsingborgs IF
Karl Landsten – BK Häcken
Sebastian Nanasi – Malmö FF
Tim Prica – Malmö FF
Oscar Uddenäs – Malmö FF

Läs också: Örgryte IS U17 klara för finalspelet i Ligacupen

Önskar samtliga spelare all lycka till!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Läs hela inlägget
Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media