fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Hisingsbackas stora talang klar för IFK Göteborg

Published

on

Danilo Glusica, en av Hisingsbacka FC:s stora talanger är klar för IFK Göteborg. Han blev klar strax innan Gothia Cup och deltog i turneringen i sina klubbfärger.

Läs också: IFK Göteborg körde över Karlslunds IF – klara för 8-delsfinal

Hisingsbacka FC:s har fostrat många duktiga spelare genom åren, vad sägs om Carlos Strandberg, Kristopher Da Graca, Fredrik Zanjanchi och David Ngoma. Danilo Glusica är nästa stora talang från föreningen enligt mig. Vet att det har varit flera klubbar som visat intresse för Danilo men valet föll alltså på IFK Göteborg.

– Valet föll på IFK Göteborg av olika anledningar. Det är en anrik klubb med bra spelare och tränare. Sedan tror jag att IFK Göteborg kan utveckla mig både som fotbollspelare och som person, säger Danilo Glusica till Ungdomsfobtoll.se

Läs också: Guld till IFK Göteborg i Italien & Filip Ambroz vald till turneringens bästa

Både du och Kristopher Da Graca som tillhör A-laget har Hisingsbacka FC som moderklubb. Hur mycket vägde det in i ditt val av klubb?
– Jag gillar Kristopher både som fotbollspelare och person men jag tittade inte speciellt mycket på vilka spelare som finns i Blåvitt utan mer på det som jag beskrev innan.

Danilo gjorde mycket bra ifrån sig under Gothia Cup av det lilla som jag hann se. Han har väldigt fina kvalitéer och är en spelare utöver det vanliga enligt mig. Får du möjligheten att se honom spela så gör det.

Danilo kommer att tillhöra IFK Göteborgs U14- och U16-lag. Grattis Blåvitt till en riktigt bra spelare.

Läs också: Från Hisingsbacka FC till Arsenal FC, grattis Kristopher

Önskar Danilo all lycka till i sin nya klubb!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss