fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Hammarby flyttar upp Merlinda Shabanaj till A-laget

Published

on

Igår plingade det till i min telefon och det var en notis där det stod att Hammarbys stora framtidslöfte Merlinda Shabanaj flyttas upp till A-laget.

Läs också: Matchens stora höjdpunkt stavas Merlinda Shabanaj

Under Girls Elite Cup i Växjö tidigare i år fick jag chansen att se henne live och efter deras match mot FC Rosengård skrev jag bland annat så här om Merlinda: ”Matchens stora höjdpunkt stavas just Merlinda Shabanaj och det är en spelare jag definitivt tänker följa framöver”.

Merlinda fick göra debut i OBOS Damallsvenskan i år och har under året tillhört F19-lag där hon gjorde 14 mål under seriespelet.

Läs också: Tre turneringar ni inte får missa nästa säsong

– När jag började i Hammarby fanns inte tankarna att jag efter ett par månader skulle tillhöra A-laget. Det känns otroligt skönt att ha kommit till ett lag som Bajen, där tränarteamet är riktigt stabilt, där tjejerna verkligen välkomnat en ordentligt, samt att min utveckling har gått i en positiv riktning. Damnivån kommer vara nyttig för mig och jag ser fram emot kommande säsong med tjejerna och tränarna, säger Merlinda Shabanaj till Hammarbys hemsida.

Läs också: Klara Folkesson & Hammarby blev en perfekt start på den här fotbollshelgen

Blir så otroligt glad över att Hammarby ser vilken potential hon besitter. Sagan har bara börjat. Grattis Merlinda, det är du värd!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media