fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Göteborg: Seriestarten skjuts fram till tidigast den 13 april

Publicerad

den

Den 25 mars kom ett beslut från SvFF:s förbundsstyrelse kring rekommendationer för distriktens lokala tävlingsverksamhet med hänsyn till det rådande läget kring Covid-19 och dess utmaningar för samhället.

Läs också: Föreningslivet drabbas hårt – Newbody vill hjälpa till

Idag kom ett beslut från Göteborgs Fotbollförbund att man skjuter upp seriestarten för samtliga verksamheter med tidigast start den 13 april.

– Vi är i ett svårt läge där vi på bästa sätt måste försöka bidra till att minimera riskerna för smittspridning, och samtidigt ta ansvar för folkhälsan. Att skjuta på seriestarten ger oss möjlighet att se över vårt regelverk och att få ytterligare information om läget innan serierna drar igång. Vi vill även understryka att all idrottslig verksamhet ska följa Folkhälsomyndighetens råd, säger Bert Andersson, ordförande i Göteborgs Fotbollförbund.

Läs mer om beslutet här: http://gbgfotboll.se/arkiv/2020/03-/seriestarten-flyttas-fram-till-tidigast-13-april/?fbclid=IwAR0RWyiS-Erg1hbb2qMFvSve8grUkogSA9gcgngxUUGacrQGc7-XtPMyOpQ

Håll utkik på ert distrikts hemsida för att se hur ert förbund kommer att göra.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media