fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Future Cup: Sent mål avgjorde för Jönköpings Södra

Publicerad

den

Efter att ha spenderat förmiddagen på Härlanda Park begav vi oss till Kobben, där det inte kunde ha varit bättre förutsättningar. Solen värmde på, samtidigt som vinden fläktade.

Matchen i fråga spelades mellan Jönköpings Södra och GAIS, klass P15, där tyvärr Jönköpings Södra inte hade fått med sig sina bortatröjor, vilket gjorde att de fick spela i röda västar.

Läs också: Future Cup: Mäktig vändning av IF Väster mot IFK Lidingö

Tidigt i matchen skulle bortalaget Jönköpings Södra få en straff, som Viggo Junehed kunde förvalta. 1-0 till bortalaget.

På planen skulle det bli rejält ställningskrig. Inget av lagen ville vika ner sig, vilket gjorde att spelet blev böljande. Målvakterna i de båda lagen fick knappt något att göra, men när de väl kom var de beredda på att det skulle bli farligt.

Läs också: Imorgon drar Future Cup igång – här är vårt schema för morgondagen

Ställningen 1-0 stod sig också till halvtid. GAIS var givetvis inte nöjda med resultatet, utan kom in med mycket energi, där man försökte trycka för kvitteringen.

Efter ett par lägen framåt, där man hade ett par farliga frisparkar, skulle kvitteringen komma. 1-1, och sett till matchbilden hade det också kunnat vara slutresultatet.

Läs också: Future Cup: Storseger för Djurgårdens IF i premiärmatchen

Då skulle Jönköpings Södra få sista ordet i matchen, när man i matchens sista spark trycker in målet som skulle betyda 2-1, och vild glädje uppstår på planen. Målskytt är Elliot Curhed som blir matchhjälte. Matchen slutar därmed 2-1 till Jönköpings Södra.

//Tobias BW Granberg

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media