fbpx
Connect with us

Flickfotboll

FC Rosengård bjuder in till öppna träningar

Published

on

FC Rosengård och deras U19 Elit bjuder nu in spelare födda 2002/2003 till öppna träningar med start den 12 november. Under åtta träningar (12-22/11) kommer man som spelare att bland annat träna teknikträning och tillslagsträning men även spela en internmatch under ledning av FC Rosengårds huvudtränare Elena Sadiku och assisterande tränare Jonathan Bartling. Under träningarna kommer även a-lagets huvudtränare Jonas Eidevall att vara med.

Läs också: Wow, FC Rosengård – tack för en magiskt första halvlek

– Vi bjuder in till öppna träningar för att inspirera ungdomar och visa hur det är att träna på elitnivå. Vi jobbar mycket likt vår A-lag och försöker skapa liknande förutsättningar då vi satsar mycket på våra ungdomar. Spelare som gör bra ifrån sig under dom öppna träningarna kommer att erbjudas en plats i vårt F19-lag, säger Elena Sadiku till Ungdomsfotboll.se

Elena fortsätter…

– Vi vill rekrytera spelare som har en bra grund i det tekniska momenten så som passningar, mottagningar och driva boll. Viktigt att de har en bra inställning, bra på att ta emot instruktioner och viljan att lägga ner tid på att utvecklas, satsa för att de tror på sin dröm och gör allt de kan för att förverkliga sina drömmar.

Läs också: F17-SM: Följande lag är klara för kvartsfinal

Anmälningarna har öppnat och du anmäler ditt intresse via elena.sadiku@fcrosengard.se

Lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media