fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Eskilscupen: Hittarps Wiktor Westerfors stor matchhjälte i gruppfinalen

Publicerad

den

Solen skiner här i Helsingborg och det bjuds på väldigt bra fotboll här under Eskilscupen. Vi har precis sett klart vår tredje match för dagen. Täby FK ställdes mot Hittarps IK i P14-klassen på Västergårds IP 7.

Läs också: Eskilscupen: Saga Andersson hade stor uppvisning mot Borens IK

Hittarps IK har gått som tåget i gruppspelet, man inledde turneringen genom att besegra Boo FF med 5-0 för att sedan vinna över Tölö IF med 4-2.

Täby FK fick också en bra start i turneringen. Man besegrade Tölö IF med 2-0 i första matchen och besegrade Boo FF med 2-1 i den andra gruppspelsmatchen. Så vi väntade oss en riktigt spännande gruppfinal i dag. Blev den spännande? Ja, det tycker jag. Tycker att båda lagen bjöd på väldigt bra fotboll med mycket fart. Kan vara en av dom bästa matcherna vi sett hittills.

Läs också: Eskilscupen: Aisha Manga tvåmålsskytt när Sävedalens IF vann

Hittarps IK var väldigt skickliga i offensiven och hade mycket fart framåt. En som var på hugget idag var Wiktor Westerfors som rann igenom Täbys backlinje och kunde göra 1-0 till Hittarps IK tidigt i andra halvlek. Wiktor kunde på i stort sätt samma fastställa slutresultatet 2-0 i mitten av andra halvlek.

Tycker att Hittarps IK skall vara väldigt nöjda med sin insats idag. Laget spelade väldigt organiserat och var skickliga samt effektiva på sina omställningar. Lagen får nog se upp för detta Hittarps IK i turneringen.

Läs också: Eskilscupen: Här finner ni lördagens schema

Tack för den fina uppvisningen idag Hittarps IK. Nu väntar kvalmatch för Hittarps IK och där väntar Ängelholms FF. Matchstart: 16:20 på Västergårds IP 5.

Önskar laget all lycka till!

Glöm inte att följa oss via sociala medier för fler uppdateringar från Eskilscupen, länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media