fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Eskilscupen förlänger anmälningstiden

Published

on

Bloggen fyller 10 år i år och jag hade bokat in 10 turneringar som vi skulle besöka och bevaka i år. Men Covid-19 kom i vägen vilket har jag gjort att jag hann åka på en av dessa turneringar och resten, förutom två har blivit inställda.

Läs också: Bloggen fyller 10 år & åker på turné

Bland dom inställda turneringarna finns Gothia Cup och Dana Cup, två av världens största ungdomsturneringar. Men för Eskilscupen som spelas den 30 juli till 2 augusti lever hoppet ännu och man har nu valt att förlänga anmälningstiden till fredagen den 12 juni.

– Planeringen för ett genomförande av Eskilscupen 2020 fortgår likt tidigare och vi följer givetvis utvecklingen mycket noggrant med direktiven från våra myndigheter och med hänsyn till våra gästers hälsa i första rummet. 
Anmälningstakten för vårt genomförande fortlöper likt tidigare, där finns fortfarande platser kvar i samtliga klasser även om vissa närmar sig fullteckning.
Observera att lagets anmälan är bekräftad först när startavgiften för laget är betald, skriver Eskilscupen på sin hemsida.

Och fortsätter

– Cupledningen har utifrån det unika läge vi befinner oss i beslutat att om ett scenario uppstår om att Eskilscupen utifrån de rådande omständigheterna inte går att genomföra, kommer startavgift och deltagaravgifterna återbetalas till de lag som betalt in dessa. Alternativt finns givetvis möjligheten att tillskjuta sin startavgift och säkra en plats och arrangemang av fotbollsfesten Eskilscupen 2021 istället.

Klicka här för att anmäla ert lag till Eskilscupen 2020

Läs mer om Eskilscupen på: http://www.eskilscupen.nu

Nu hoppas vi att allt har lugnat ner sig till augusti och att vi ses under Eskilscupen 2020.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media