fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Eriksbergs Linnea Lucero till Hisingsbacka FC

Published

on

Hisingsbacka FC fortsätter att förstärka sitt damlag och nu står det klart att även Linnea Lucero lämnar Eriksbergs IF för Hisingsbacka FC.

Läs också: Amanda Poljak lämnar Backatorp IF – klar för Hisingsbacka FC

Linnea Lucero har jag haft äran att följa i många år, från BK Häcken till många framgångsrika säsonger i Eriksbergs IF. Hon har tyvärr tvingats till två knäoperationer dom senaste två åren men nu är hon redo för att göra comeback på riktigt.

– Jag valde Hisingsbacka FC då klubben visade engagemang i min skada och att få tillbaka mig på planen. Nivån på truppen och tränarna var även en avgörande faktor till varför det blev just Backa, säger Linnea Lucero till Hisingsbackas hemsida.

Läs också: Sofia Laifa lämnar Eriksbergs IF – klar för Division 2-klubb

Många duktiga spelare som ansluter till Hisingsbackas damlag, skall bli kul att följa dom den här säsongen. Skall även bli oerhört kul att se Linnea Lucero spela igen, nu håller vi tummarna för att rehaben går som den skall och att hon är tillbaka till säsongstart.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss