fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Elitcup: Malmö FF:s Adrian Skogmar, vilken härlig lirare!

Published

on

Det är söndag, det har snöat här i Jönköping och jag har precis sett min första match för dagen här på Elitcup Jönköping. Som tur är så spelas en del av matcherna inomhus och jag startade dagen med matchen mellan AIK FF och Malmö FF.

Läs också: Elitcup: Angered MBIK tog sin andra seger – besegrade IFK Norrköping

Kan den här matchen vara den bästa hittills? Ja, i alla fall en av dom bästa. Inte helt oväntat var det mycket spänning i luften, många tuffa närkamper och bra fotboll från båda lagen.

I första halvlek hade Malmö FF ett stort spelövertag och var det laget som skapade flest chanser. Man fick en straff i mitten av första halvlek, tyvärr blev det inget mål då AIK:s stod för en riktig kanonräddning, Akis Gkoulios.

AIK FF hade några farliga omställningar som Malmös mittbackspar Elison Makolli och Nils Zetterström satte stopp för. Två spelare som är riktigt bra och som värmer mitt fotbollshjärta med deras fina kvalitéer.

Läs också: Elitcup: Rödebys David Rosenqvist öppnade målskyttet mot Kalmar FF

Andra halvlek bjöd på en liknande matchbild som i första halvlek. Det var mycket Malmö FF och AIK fick koncentrera sig väldigt mycket på att försvara sig. Något man gjorde väldigt bra.

Jag kan tycka att Malmö FF var värda att vinna med tanke på deras stora övertag men gör man inga mål så vinner man inga matcher tyvärr. Matchen slutade 0-0.

En spelare som stack ut idag var Malmös vänsterback Adrian Skogmar, vilken härlig lirare! Skall bli kul att följa honom framöver.

Läs också: Elitcup: Wow, Malmö FF! Tack för den här uppvisningen

Vill rikta ett stort tack till Malmö FF och AIK FF för att jag fått följa er den här helgen. Ni glömmer väl inte att följa bloggen via sociala medier? Länkar finner ni här nedanför.

Vi ses ute på fotbollsplanerna!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media