fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Efter debuten i Superettan – Kevin Fransson på provspel i Italien

Published

on

En spelare som bloggen följt ett tag är Örgrytes Kevin Fransson. Han var med och vann Gothia Cup-guld i somras och fick göra debut i Superettan för någon vecka sedan. Han har tagit stora kliv i sin utveckling den senaste tiden och fortsätter han så här så kan det bli riktigt bra.

Läs också: Talangfull trio från Angered MBIK klara för Örgryte IS

Hans fina säsong som toppades av debuten i Superettan har öppnat upp ännu fler dörrar och just nu befinner han sig i Italien där han provspelar för klassiska klubben Parma FC. Han kommer under veckan att träna med deras U19-lag.

– Det är ju en otrolig upplevelse att få träna med ett så bra lag som Parma, en upplevelse som tyvärr inte alla får ta del av. Det känns jätteroligt att få vara här och visa vad jag går för. Mina förväntningar inför de kommande dagarna är absolut att visa varför de valde att ge just mig chansen men samtidigt att växa som person och spelare som jag sedan kan ta med hem till Örgryte, säger Kevin Fransson till Ungdomsfotboll.se.

Läs också: Örgryte IS blev sista laget att vinna Gothia Cup 2018

Vi önskar Kevin Fransson all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss