fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Dana Cup: Esme Faulds & hennes Hammarby IF är klara för 16-delsfinal

Published

on

Hammarby IF:s duktiga G15-lag är på plats här under Dana Cup. Hade äran att se dom spela under Växjö DFF Invitational Cup tidigare i år och såg framemot att se Esme Faulds och resten av laget.

Läs också: Dana Cup: Kanonstart för Mjällby AIF

Nu i efterhand så känns det som att jag valde att titta på fel match. Hammarby IF vann sin första match i turneringen med 1-4 över Vestbyen IL från Norge och jag var på plats under deras andra gruppspelsmatch tidigare idag.

Laget ställdes mot norska Gjovik-Lyn FK som tyvärr blev ett nummer för stora för Hammarby IF. Man var inte riktigt beredda på norskornas tokoffensiv som gjorde både 1-0 och 2-0 ganska tidigt i matchen.

Läs också: Dana Cup: Två oavgjorda matcher för Jonsereds IF

Det såg tungt ut för Hammarby och det var då jag bestämde mig för att lämna matchen för att hinna till nästa. Såg nu i efterhand att man förlorat matchen med 3-0 till slut.

För en liten stund sedan så spelade man sin sista gruppspelsmatch och i den var man tillbaka till det Hammarby IF som jag är van att se. Man besegrade Ski og Ballklubben Skiold med hela 1-6.

Läs också: Dana Cup: Azalea BK tog en viktig seger

Man hamnade på en andraplats i gruppen och är nu klara för A-slutspel. Imorgon väntar 16-delsfinal mot Mexikanska Cadamu GDL klockan 09:30.

Önskar laget all lycka till!

Glöm inte att följa oss via sociala medier för fler uppdateringar från Dana Cup, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media