fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

BK Häckens stora talang Liam Mekic klar för Italienska Serie A-klubben SPAL

Publicerad

den

Han blev idag uttagen till P04-landslaget och deras läger på Bosön. Men det slutar inte där. BK Häckens stora talang Liam Mekic (född 2004) lämnar nu klubben för Italienska Serie A-klubben SPAL som Fotbolltransfers.com var först med att avslöja.

Läs också: BK Häcken P-04 klara för final i Future Cup 2018

Liam Mekic är en spelare som jag haft äran att följa ett tag nu. Han är en av många spelare från BK Häckens P04-lag som stuckit ut och som står högt på min lista över talanger utöver det vanliga.

Nu står det alltså klart att Liam lämnar BK Häckens P17-lag för spel i SPAL och deras P16/17-lag när han kommer dit.

– Jag kände att det är dags att ta ett nytt kliv i min karriär och jag tyckte SPAL såg ut att vara en bra klubb för min utveckling. Det känns bra såklart , detta är något jag vill hålla på med och tror att jag har större chans att lyckas i Italien än vad jag har i Sverige, säger Liam Mekic till Ungdomsfotboll.se

Dina förväntningar på äventyret som väntar?
– Mina förväntningar är bara att utvecklas som fotbollsspelare men även mentalt och hjälpa SPAL att vinna. Det kommer såklart bli tufft att flytta från familj och vänner i tidig ålder. Men jag tror detta är ett kliv jag måste göra om jag vill lyckas.

Läs också: Guld till BK Häcken i Ligacupen 2018/2019

Önskar Liam all lycka till! Du är grym Liam, kör hårt!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media