fbpx
Connect with us

Flickfotboll

VDFF: Emma Jeppson matchjälte när Växjö DFF tog sig till final

Published

on

Då är vi inne på dag två här på Växjö DFF Invitational Cup i Tipshallen, Växjö. Dagen startade med b-semifinalen mellan Växjö DFF och Onsala BK.

Läs också: VDFF: Smilla Cederbergs drömmål sänkte Enskede IK

En match som började i ett högt tempo där både lagen skapade farliga målchanser. Det kändes som att vi skulle få se ett mål vilken minut som helst. Det dröjde dock till den andra spelminuten i andra halvlek då Växjös Emma Jeppsson höll sig framme och satte dit 1-0 till hemmalaget.

Läs också: VDFF: Imorgon väntar slutspelet, här finner du morgondagens spelschema

Detta kanske inte var den bästa matchen hittills i turneringen och det kändes som att lagen var lite trötta. Kanske för tidigt för att spela en fotbollsmatch? Onsala BK fick aldrig igång sitt spel och ibland var det mycket flipperspel mellan lagen. Ibland önskar jag att fler ungdomslag jobbat tydligare med sin spelidé. Idag var det en sådan match.

Växjö DFF vann matchen mot Onsala BK med 1-0 och Emma Jeppsson blev stor matchhjälte återigen. Växjö har många duktiga spelare såsom bland annat Vera Arvidsson och Emma Jeppsson. Skall bli kul att följa flera av deras spelare framöver.

Läs också: VDFF: Emma Jeppssons mål gav Växjö DFF segern i matchen mot AIK

Nu väntar B-final för Växjö DFF och Onsala BK kommer att ställas mot förloraren i matchen mellan Enskede IK och AIK FF som pågår just nu.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media