fbpx
Connect with us

Flickfotboll

VDFF: Annie Paulsson nickade in segermålet för sitt Furulunds IK

Published

on

Dagens andra match har precis spelats klar, det var mötet mellan Furulunds IK och Växjö DFF. Dessa lag är med i samma grupp som AIK FF och Ballerup Skovlunde Fodbold.

Jag är oerhört glad över att vara på plats här i Växjö då jag får se lag som jag vanligtvis inte har möjligheten att se så ofta. Det jag har sett hittills gör mig glad, jag blir väldigt glad över att se hur många duktiga spelare vi har i vårt avlånga land.

Läs också: VDFF: Då är turneringen igång, Sofia Bredgaard bakom segern mot AIK

Matchen mellan Furulunds IK och Växjö DFF bjöd inte på en lika bra match rent spelmässigt om vi jämför med AIK – Ballerup i matchen tidigare. Jag fick dock se ett Växjö DFF som var oerhört spelsugna och var tydliga med att man ville vinna dagens match. Man skapade flera farliga målchanser i både första och andra halvlek men tyvärr lyckades man inte få in bollen.

I första halvlekens sjunde minut kunde dock Furulunds IK ta ledningen med 1-0 via en höra som nummer 13, Annie Paulsson snyggt nickade in. Det blev också matchens enda mål och Furulunds IK tog sina första tre poäng i turneringen.

Läs också: Åtta av Nordens bästa flicklag gör upp i VDFF Invitational Cup

I den här matchen så tycker jag att Växjö DFF var lite vassare och förtjänade åtminstone en poäng i dagens match. Men sådan är fotbollen och jag gratulerar Furulunds IK till segern.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media