fbpx
Connect with us

Flickfotboll

VDFF: AIK:s Sefanit Samrawe, vilken härlig lirare

Published

on

Då har den andra matchen i grupp A precis spelats färdigt. Furulunds IK ställdes mot AIK FF. Furulunds IK vann sin första match mot Växjö DFF med 1-0 och AIK FF fick det tufft mot danska Ballerup Skovlunde Fodbold i sin första match, en match som man förlorade med 1-2.

Läs också: VDFF: Då är turneringen igång, Sofia Bredgaard bakom segern mot AIK

Efter bara två spelade minuter fick vi i publiken se Isabelle Pihl skjuta ett stenhårt skott rakt upp i nättaket och 1-0 till Furulunds IK var ett faktum. Tungt start för AIK men laget arbetade sig in i matchen och växte för varje minut som gick. AIK ställer upp med deras F03-lag i den här turneringen och jag förstår varför dom blivit inbjudna, laget är oerhört bra. Man har även många individuell skickliga spelare som gärna gör det lilla extra.

Läs också: VDFF: Annie Paulsson nickade in segermålet för sitt Furulunds IK

AIK fick till slut utdelning för sitt fina spel när Olivia Mattsson reducerat till 1-1 i den 30:e minuten. Matchen slutade 1-1.

Det fanns en spelare i AIK som jag fastnade för i deras första match mot danskorna men eftersom det var deras första match så valde jag inte att skriva något om henne då. Man vill ju gärna hinna se fler matcher med spelaren för att få en klarare bild. Men jag kan inte hålla mig, den här spelare imponerade även i den här matchen och hon heter Sefanit Samrawe. Vilken lirare, skall bli oerhört att spännande att följa henne i den turneringen men även under den här säsongen som snart drar igång på riktigt.

Läs också: Åtta av Nordens bästa flicklag gör upp i VDFF Invitational Cup

Bra spelat Sefanit Samrawe och AIK FF

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss