fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Tipselit Cup: Trion som fixade segern åt Vasalunds IF mot GAIS

Published

on

Nu är jag tillbaka på hotellrummet som ligger ett stenkast bort från Elmiahallen. Första dagen i Tipselit Cup är snart över och jag har fått se tre bra matcher idag. Det spelades totalt fyra matcher i Elmiahallen men den fjärde och sista matchen mellan IK Sirius – Ängelholms FF hann jag tyvärr inte titta på idag.

Läs också: Tipselit Cup: Filip Trpcevski & hans BK Häcken besegrade Eskilstuna City AFC

Men under dagen hann jag med följande matcher Eskilstuna City AFCBK Häcken, AIK FFHammarby IF och GAISVasalunds IF.

Den sistnämnda matchen var väl inte den bästa matchen jag sett idag. Det var en ganska tempo- och händelsefattig match. Jag bjöds heller inte på någon vidare bra fotboll, ni vet den fotbollen jag gillar. Många personer som man har pratat med under dagen är lite besvikna på underlaget i Elmiahallen och jag förstår dom. Underlaget är inte det bästa konstgräset jag har sett.

Det var först i andra halvlek som matchen kom igång lite och det var också i andra halvlek som Vasalunds vaknade till och tog ledningen med 0-1 via Sebastian Pelligra. GAIS kom inte alls upp i nivå idag och jag blev lite besviken måste jag säga. Hade väntat mig lite mer från GAIS.

Läs också: Tipselit Cup: AIK bjöd på fotbollsgodis när det är som bäst

Vasalunds IF vann matchen med 0-3 till slut efter mål av Arvid Elfström som stod för 0-2 målet och Allen Pervan Spahic för målet som fastställde slutresultatet till 0-3. Läs vad Vasalunds huvudtränare Stefan Segerfalk hade att säga om matchen:

– Matchen i sig var väl ingen rolig match, underlaget bjöd väl inte upp för det direkt. Mycket kamp, mycket långbollar men styrka ändå att vinna en match som vi spelar dåligt.

Läs också: 16 av Sveriges bästa lag ställs mot varandra i Tipselit Cup

Imorgon ställs Vasalunds IF mot FK Karlskrona som även dom vann sin match idag, 2-0 mot Kalmar FF. GAIS kommer att ställas mot Kalmar FF.

Glöm inte att följa oss på sociala medier, länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media