fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Teo Grönborg & William Svensson klara för Young Gun 2017

Published

on

Young Gun är en ungdomsturnering som arrangeras av Fotbolltransfers.com tillsammans med fotbollsappen Just Football. 48 talangfulla spelare i åldrarna 13-16 möts i Stockholm och i prispotten finns inte mindre än en veckas provspel med den holländska storklubben Feyenoord. Har du inte anmält dig ännu så finns det fortfarande chans att göra det här? Läs mer här.

Läs också: Angereds Ishak Shamoun uttagen till Young Gun 2017

Nu har Ungdomsfotboll.se fått två exklusiva platser till turneringen Young Gun. Detta gör att Ungdomsfotboll.se läsare som söker har större chans att bli en av dom 48 talangfulla spelarna som blir kallade till turneringen i Stockholm. Ett steg som kommer att ta dom närmare provspelet med holländska storklubben Feyenoord.

Läs också: Vinn provspel med Feyenoord – Ungdomsfotboll.se har två exklusiva platser till Young Gun

Nu är det bestämt vilka två spelare som Ungdomsfotboll valt ut och som kommer att få chansen att åka till Stockholm för att vara med i turneringen Young Gun. Jag säger stort grattis till New Balance ambassadörerna Teo Grönborg (Hammarby IF FF) och William Svensson (Partille IF).

Läs också: Nu är det klart, vi är dom nya New Balance ambassadörerna

När jag såg att dessa två spelare sökt till Young Gun kändes valet självklart. Önskar spelarna all lycka till i Young Gun 2017.

Det är inte försent att söka till Young Gun och chansen att bli uttagen är fortfarande väldigt stor. Glöm inte att skicka in din ansökan snarast. Tryck här för att komma till ansökningssidan. Lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media