fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

Så kan ditt lag eller förening stötta Ungdomsfotboll.se

Published

on

Ungdomsfotboll.se är en av landets mest besökta blogg med inriktning mot flick- och pojkfotboll i Sverige med basen i Göteborg. Bloggen lästes förra året av mer än 250000 ungdomar, föräldrar, tränare och media.

Ungdomsfotboll.se har sedan starten 2010 varit en oerhört stark och inflytelserik plattform för ungdomsfotbollen i landet. Förra året bevakade bloggen över 400 ungdomsmatcher på både flick- och pojkfotbollen.

Jag vill ju självklart att bloggen skall växa ännu mer och tänkte be er om hjälp. Det är väldigt enkelt och det hade vart kul om ni velat stötta samt hjälpa mig att sprida bloggen ännu mer.

Jag skulle bli oerhört tacksam om ni hade velat länka till bloggen på er hemsida (föreningens eller lagets). Här nedan följer lite material som ni kan använda. Glöm inte att länka till http://www.ungdomsfotboll.se

Här kommer en liten skärmdump på några exempel om hur det kan se ut för er som använder laget.se eller svenskalag.se ( se exempel med röd text )

annons_exempel_ungdomsfotboll
EXEMPEL 1:

Här finner du annonsen som visas under exempel 1. Mått 250×360 (Behåll måttet för bästa resultat). Högerklicka på bilden och tryck ”spara som”. Glöm inte att länka bilden till http://www.ungdomsfotboll.se

annons_260_360_ungdom2

EXEMPEL 2:

Här finner du logotypen som visas i sponsorfältet i exempel 2. Glöm ej att länka till http://www.ungdomsfotboll.se

ungdomsfotboll_logga_stor_final

EXEMPEL 3:

En vanlig länk till http://www.ungdomsfotboll.se på ert menyfält.

EXEMPEL 4:

Tänk på att ni kan länka till våra inlägg under era nyheter. Detta skapar innehåll till er lagsida eller föreningssida plus att ni hjälper mig att sprida bloggen.  Glöm inte att länka till bloggen – http://www.ungdomsfotboll.se

Obs! Kommentera gärna här nedan om det är så att ni valt att länka. Det hade vart kul att se resultatet. Tack återigen!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss