fbpx
Följ oss

Flickfotboll

RudyAlvarado.com + Fotbollstransfers.com = sant!

Publicerad

den

Nu är det äntligen officiellt,  jag har gått runt i månader eller ja i några veckor i alla fall och velat berätta detta för er. Jag fick ett samtal av Fotbollstransfers.com för ett par veckor sedan och fick frågan om jag var intresserad av att blogga hos dom under Gothia Cup veckan. Kände mig väldigt hedrad och det lät som ett riktigt roligt uppdrag så jag tacka ja och idag blev det officiellt som sagt.

På fredag kommer första inlägget på Fotbollstransfers.com. Du missar väl inte det va? Jag kommer självklart att blogga här också under Gothia Cup veckan, så nu har du två bloggar som du måste följa nästa vecka. Roligt va?

Och en sak till, du kommer att kunna följa mig live på Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado under hela veckan så se till att följa mig. Allt jag twittrar och bloggar den här här veckan kommer också att hamna under hashtagen #GothiaCup12 på Twitter.

Jag är riktigt laddad och jag hoppas att du är lika laddad som mig! Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media