fbpx
Connect with us

Flickfotboll

RudyAlvarado.com + Fotbollstransfers.com = sant!

Published

on

Nu är det äntligen officiellt,  jag har gått runt i månader eller ja i några veckor i alla fall och velat berätta detta för er. Jag fick ett samtal av Fotbollstransfers.com för ett par veckor sedan och fick frågan om jag var intresserad av att blogga hos dom under Gothia Cup veckan. Kände mig väldigt hedrad och det lät som ett riktigt roligt uppdrag så jag tacka ja och idag blev det officiellt som sagt.

På fredag kommer första inlägget på Fotbollstransfers.com. Du missar väl inte det va? Jag kommer självklart att blogga här också under Gothia Cup veckan, så nu har du två bloggar som du måste följa nästa vecka. Roligt va?

Och en sak till, du kommer att kunna följa mig live på Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado under hela veckan så se till att följa mig. Allt jag twittrar och bloggar den här här veckan kommer också att hamna under hashtagen #GothiaCup12 på Twitter.

Jag är riktigt laddad och jag hoppas att du är lika laddad som mig! Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media