Connect with us

Flickfotboll

RudyAlvarado.com + Fotbollstransfers.com = sant!

Nu är det äntligen officiellt,  jag har gått runt i månader eller ja i några veckor i alla fall och velat berätta detta för er. Jag fick ett samtal av Fotbollstransfers.com för ett par veckor sedan och fick frågan om jag var intresserad av att blogga hos dom under Gothia Cup veckan. Kände mig väldigt hedrad och det lät som ett riktigt roligt uppdrag så jag tacka ja och idag blev det officiellt som sagt.

På fredag kommer första inlägget på Fotbollstransfers.com. Du missar väl inte det va? Jag kommer självklart att blogga här också under Gothia Cup veckan, så nu har du två bloggar som du måste följa nästa vecka. Roligt va?

Och en sak till, du kommer att kunna följa mig live på Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado under hela veckan så se till att följa mig. Allt jag twittrar och bloggar den här här veckan kommer också att hamna under hashtagen #GothiaCup12 på Twitter.

Jag är riktigt laddad och jag hoppas att du är lika laddad som mig! Nu kör vi!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Ungdomsfotboll

Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här

Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här

Ungdomsfotboll

Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar

Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar

Ungdomsfotboll

Jardell Kanga Jardell Kanga

15-årige Jardell Kanga historisk

Pojkfotboll

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

Gothia Cup 2020 ställs in

Ungdomsfotboll

Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Ungdomsfotboll

Tolv svenska lag klara för Gothia Puma Trophy i sommar

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet