Connect with us

Ungdomsfotboll

Nu lanserar vi “Football is my life, Deal with it” skopåsen

Fotboll är mitt liv. Det har det varit dom senaste sju åren i samband med att jag drivit den här bloggen. Jag lever och andas fotboll i stort sett dygnet runt och vet ni var, jag älskar det!

Under bloggens tidiga år fick jag alltid höra “hur orkar du med all fotboll”, “hur orkar du åka runt och kolla på all fotboll utan att få något för det” och så vidare. Minns att jag alltid svarade: Fotboll är mitt liv, hantera det bara. 

Jag vet att det är många spelare, om inte alla spelare som lever och andas fotboll precis som jag. Därför jag tagit fram den exklusiva skopåsen “Football is my life, Deal with it” till försäljning. Den är perfekt att ha nu till sommaren då många åker på turneringar och då kommer skopåsen väl till hands.

Skopåsen finns nu till försäljning här på bloggen: http://www.ungdomsfotboll.se/shop och kostar enbart 129 kr. Köper du skopåsen innan den 22 juni så får du dom exklusiva solglasögonen från Prestige speciellt framtagna till “Football is my life, Deal with it” kollektionen och sommarturnén.

Här ser ni en liten video på solglasögonen:

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

6 Comments

Populärt

Enbart 15 skopåsar kvar, om 24 h stänger shopen på Ungdomsfotboll.se

Ungdomsfotboll

Passa på! Beställ “Football is my life”-påsen nu och få den lagom till Gothia Cup

Blogg

Gothia Cup: Dag 4 är här, här kommer mitt schema för dagen + Vlogg

Blogg

Gothia Cup: Dag 3 är här, här finner ni mitt schema för dagen + Vlogg

Blogg

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet