fbpx
Connect with us

Ungdomsfotboll

New Balance blir huvudsponsor till Dana Cup Hjorring

Published

on

Nu är det äntligen klart! Den 1a juli blir New Balance officiellt huvudsponsor till Dana Cup Hjorring och fotbollsklubben Fortuna Hjørring.

Jag har vetat om detta ett tag och nu är det alltså officiellt. Kul att äntligen få skriva om detta och kul att New Balance går in i en världens största fotbollsturneringar.

Dana Cup Hjørring är en internationell fotbollsturnering som hålls varje sommar i Hjörring, Danmark. Med mer än 1100 deltagande lag från 45 nationer är turneringen Danmarks största sportevenemang och världens mest internationella fotbollsturnering.

För er som inte anmält till Dana Cup Hjørring ännu har fortfarande möjlighet att göra detta då anmälningstiden går ut den 1 maj. Klicka här för att anmäla er till Dana Cup 2017

Fortuna Hjørring är bland världens bästa damlag som i år firar sitt 50-årsjubileum. Klubben har varit danska mästare nio gånger och vunnit Danska Cupen åtta gånger. De är också det enda danska laget att ha deltagit i en UEFA Champions League-final, året var 2002/2003. I mars möter Fortuna Hjørring Manchester City i kvartsfinalen.

Jag sitter nu och planerar sommarturnén, målet är att besöka samt bevaka Dana Cup Hjørring i år. Ser redan framemot turneringen och jag hoppas att ni anmäler ert lag så att vi ses där i sommar.

//Rudy Alvarado

Foto: Danacup.com

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media