fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Nästan hela Göteborgs distriktslag ansluter till Jitex Akademi

Publicerad

den

Idag drar Jitex Akademi igång på riktigt. Akademin kommer att bestå av två träningsgrupper, en ambitionsgrupp som kommer att träna ca 4 ggr per vecka plus matcher i Svenska Spel F19-serien och juniorklass 1 samt en utvecklingsgrupp som kommer träna ca 3 ggr per vecka och spela i juniorklass 2.

Utvecklingsgruppen och ambitionsgruppen kommer att tränas av Anders Magnusson som också är huvudansvarig för Akademin. Anders är en riktigt bra tränare, en av dom bästa vi har i Göteborg enligt mig. Detta kan bli hur bra som helst.

Det ryktas om att följande spelare har anslutit till Jitex Akademi: Julia Andborn (Hönö/Björkö),  Johanna Tisell (Hönö/Björkö), Elin Johansson (Hönö/Björkö), Tilda Andreasson (Hönö/Björkö), Julia Johansson (Lerums IS), Nora Rönnfors (Landvetter IF 2003), Maja Henriksson (Älvängens IK), Ronja Henriksson (Älvängens IK) & Lowise Engström (Kärra KIF).

Det är säkert fler spelare som har anslutit som jag inte har koll på. Men ja, ser man på spelarna här ovanför så kommer Jitex Akademi ha ett riktigt bra lag. Nästan alla spelarna jag nämnde här ovanför har meriter från F15-landslaget och Göteborgs distriktslag.

Önskar alla spelarna och satsningen Jitex Akademi all lycka till. Skall bli riktigt kul att följa er nästa säsong.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media