fbpx
Följ oss

Uncategorized

Muba Sana är duktig men kan bli ännu bättre

Publicerad

den

Jag har fått många mail med tips på en spelare vid namn Muba Sana som till vardags spelar för BK Häckens pojkar födda 1997. Detta har gjort att jag har valt att gå på flera matcher som han spelar. Och jag måste säga att visst är han duktig men han kan bli mycket bättre om ni frågar mig.

Han är snabb, väldigt snabb, han är stor och har bra koll på sina fötter. Det jag hade velat se är att han tar en större roll under matcherna. Han skall jobba som en target skall göra, vara livsfarlig i straffområdet och vara en riktig målspruta. Han gör säkert mycket mål redan men som jag skrev innan. Jag tror att han kan mer än så och har några grejer han måste jobba på.

Men självklart blir det också en spelare jag tänker följa nästa säsong. Blir det hans år nästa år? Det tror jag!

//Rudy Alvarado

 

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media