fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

IFK:s Måns Saebbö gör succé på engelsk mark

Publicerad

den

Som jag skrev i ett inlägg för knappt en vecka sedan så är Måns Saebbö i England just nu och testar provspel i Championshipklubben Reading FC under en veckas tid.

Läs om inlägget här: http://www.gbgfotboll.com/ifk-goteborgs-malspruta-mans-saebbo-ska-testa-lyckan-i-reading-fc/

Vi pratade tidigare under dagen kort med Måns och hörde hur det hade gått för IFK Göteborgs talangfulle anfallare på sin nya resa och såhär sa han till oss på Gbgfotboll.com:

”Allt är nytt och det är en helt ny miljö men klubben har välkomnat mig med öppna armar. Till en början var det lite halvsvårt att anpassa mig för att det krävs så mycket mer än i Göteborg, mest fysiskt och tekniskt men efter några träningar kom jag in i det. Jag tränar två gånger per dag med U-18 och det är riktigt riktigt tufft, men det går bra där faktiskt.” 

När jag frågade om han hade spelat någon match med det nya laget sa han följande:

”Ja, haha, jag spelade en match med U-16 och gjorde mål, det gick grymt bra asså! Det känns verkligen positivt och huvudtränaren är grymt nöjd, han sa typ ”I got my striker, I got my number 9!” så just nu är allt jättebra.”

Vi på Gbgfotboll.com är sjukt stolta över Måns och alla andra duktiga talanger som finns i vårt område och önskar verkligen Måns all lycka och vill bara en än gång poängtera att vi finns här för att stötta er. Bloggen vill inget hellre än att se att så många som möjligt lyckas med fotbollen!

//Tom Andersson

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media