Connect with us

Pojkfotboll

Helsingborgs supertalang får chansen i A-laget.

Igår publicerade Helsingborgs dagblad en intervju med Helsingborg IFs nya huvudtränare Peo Ljung där han gick ut med att supertalangen Alex Timossi Andersson kommer att vara med på något sätt i början, likväl som ett antal andra unga spelare.

Läs också: Timossi matchens gigant när P15-landslaget vann mot Norge

Jag har fått äran att följa Alex Timossi Andersson sedan sommarens Elitpojkläger och kan inte annat än att instämma vilken fantastisk talang han är. Väldigt kul att höra att Helsingborg visar tydligt att man önskar att ge honom chansen i seniorsammanhang. Jag tror att detta är precis rätt väg för honom och att han kommer att sköta sig galant även där.

Läs också: Helsingborgs guldklimp provtränade med Bayern München

Så här kommenterar Alex Timossi Andersson själv kring sin uppflyttning till Ungdomsfotboll.se:

– Såklart är det en jättestor grej för min egen del. Jag är oerhört glad att jag fått denna chansen och tror verkligen att det kommer gynna mig väldigt mycket eftersom att jag går in i A-lagsfotbollen så tidigt som jag nu gör så har jag väldigt mycket tid att utvecklas och behöver inte “stressa” mig fram. Samtidigt lär jag mig också av dem äldre och mer rutinerade än jag själv är vilket kommer gynna mig oerhört mycket.

Läs också: Följande spelare har blivit kallade till P15-landslaget

Jag önskar Alex Timossi Andersson all lycka i A-laget och kommer med spänning fortsätta följa hans framfart i HIF och Svenska pojklandslaget.

// Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Ungdomsfotboll.se fyller 10 år

Ungdomsfotboll

Kevin Fransson får debutera – här är P18-landslagets trupp

Pojkfotboll

Ungdomsfotboll.se utökar sin bevakning – Skåne här kommer vi

Ungdomsfotboll

Med uppdrag att sätta Ungdomsfotbollen i rampljuset

Blogg

Newbody blir ny huvudpartner till Ungdomsfotboll.se

Ungdomsfotboll

Tack KIA Motors Sverige för tre fantastiska år

Blogg

Alexander Nilsson: “Jag sade till mig själv att jag skall ta den här chansen”

Intervjuer

Intervju med Mariehems Monica Jusu Bah “En väldigt bra förening”

Intervjuer

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet