fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Helsingborgs supertalang får chansen i A-laget.

Published

on

Igår publicerade Helsingborgs dagblad en intervju med Helsingborg IFs nya huvudtränare Peo Ljung där han gick ut med att supertalangen Alex Timossi Andersson kommer att vara med på något sätt i början, likväl som ett antal andra unga spelare.

Läs också: Timossi matchens gigant när P15-landslaget vann mot Norge

Jag har fått äran att följa Alex Timossi Andersson sedan sommarens Elitpojkläger och kan inte annat än att instämma vilken fantastisk talang han är. Väldigt kul att höra att Helsingborg visar tydligt att man önskar att ge honom chansen i seniorsammanhang. Jag tror att detta är precis rätt väg för honom och att han kommer att sköta sig galant även där.

Läs också: Helsingborgs guldklimp provtränade med Bayern München

Så här kommenterar Alex Timossi Andersson själv kring sin uppflyttning till Ungdomsfotboll.se:

– Såklart är det en jättestor grej för min egen del. Jag är oerhört glad att jag fått denna chansen och tror verkligen att det kommer gynna mig väldigt mycket eftersom att jag går in i A-lagsfotbollen så tidigt som jag nu gör så har jag väldigt mycket tid att utvecklas och behöver inte ”stressa” mig fram. Samtidigt lär jag mig också av dem äldre och mer rutinerade än jag själv är vilket kommer gynna mig oerhört mycket.

Läs också: Följande spelare har blivit kallade till P15-landslaget

Jag önskar Alex Timossi Andersson all lycka i A-laget och kommer med spänning fortsätta följa hans framfart i HIF och Svenska pojklandslaget.

// Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss