fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Guld till Paris Saint Germain & Ema Paljevic

Publicerad

den

Finalen mellan Paris Saint Germain och RCD Espanyol var oerhört jämn. Båda lagen turades om att föra matchen. RCD Espanyol spelade en mycket fin fotboll och hade många individuellt skickliga spelare.

Paris Saint Germain skapade dom farligaste lägena i matchen men kunde tyvärr inte få in bollen i mål. Matchen slutade 0-0 full tid, ett helt rättvist resultat. Matchen fick avgöras på straffar.

Paris Saint Germain började att skjuta straffarna och missade sin. Det gjorde även Espanyol med sin första straff och spänningen steg här på Skytteholms IP. Ema Paljevic satte sin straff väldigt säkert.

Paris Saint Germain vann till slut straffläggningen med 3-1.

Är oerhört glad och stolt över Ema Paljevic och hennes insats med Paris Saint Germain. Hon och laget har gjort en väl genomförd turnering på alla plan och var verkligen värda guldet.

Kul erfarenhet för Ema Paljevic och jag hoppas att hon tar med sig all denna erfarenhet till Göteborg och Jitex BK. Tack Paris Saint Germain för fyra fina dagar här i Stockholm och stort grattis till guldet.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media