fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Gothia Cup: Isse Oscarssons drömmål sänkte Häcken – GAIS vidare till 16-delsfinal

Published

on

Då är vi inne på Gothia Cups fjärde dag och det idag är det vinna eller försvinna som gäller. Det är också därför jag inte har släppt något schema för dagen då jag tänkte vara lite mer fri och se vart slutspelet tar mig.

Läs också: Gothia Cup: Idag fick jag se BK Häckens framtid på Heden 4

Jag har precis varit på Krokängsplan och tittat på derbyt mellan GAIS och BK Häcken i B14-klassen. Vi som var på plats fick se en riktigt bra 32-delsfinal mellan lagen. Jag fick chansen att se båda lagen under Tipselit Cup i Jönköping tidigare i år och det är verkligen två bra lag vi har här i Göteborg.

Personligen trodde jag att BK Häcken skulle ta hem den här matchen men så blev det inte riktigt. Matchen var oerhörd jämn och började med farliga chanser åt båda håll men så i den 20:e minuten drog Gais:s nummer 7 Isse Oscarsson till med ett skott som Theodore Persson styrde in. 

Läs också: Tipselit Cup: En underbar helg med högklassig fotboll

Isse Oscarsson blev stor matchhjälte när han själv stod för ett drömmål några minuter senare. Stenhårt skott utifrån som träffade ribban och ner i mål. Resultatet 2-0 stod sig fram till slutminuterna då Häcken fick till en reducering. Men GAIS lyckades hålla emot och vann matchen välförtjänt med 2-1.

Läs också: Tipselit Cup: Johan Norgren – Häckens nya Martin Ericsson?

Riktigt bra match av GAIS som nu är klara för 16-delsfinal där man ställs mot IFK Haninge från Stockholm. Matchen startar klockan 12:20 på Grimbo 3.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss