fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Gothia Cup: En tung & onödig förlust av Hovås/Billdal i G17-Elite

Published

on

Var det någon match som jag gick och längtade efter idag så var det den mellan Hovås/Billdal IF & San Gabriel CD i G17-Elite. Så klockan 16:10 stod jag på Valhalla IP för att se detta möte.

För er som inte vet så har Hovås/Billdal IF ett samarbete med Eriksbergs IF duktiga F-98. Eriksberg har totalt 9 spelare med i den trupp som ställer upp i G17-Elite.

Matchen började i ett ganska högt tempo från båda lagen. Hovås/Billdal lyckas ta ledningen med 1-0 genom Felicia Svanström efter bara 5 minuter. Men Hovås/Billdal hann tyvärr inte fira så länge då San Gabriel lyckades kvittera direkt efter. Hovås/Billdal tar över matchen för varje spelminut som går men tyvärr räcker inte det. Man missar flertal enkla lägen och man slarvar. Något som sedan straffade sig. San Gabriel CD lyckades göra 1-2 vilket också blev slutresultatet.

Skall jag vara helt ärligt så tycker jag att Hovås/Billdal var mycket bättre än spanjorskorna. Det kändes som en riktigt tung och onödig förlust idag.

Imorgon väntar Tyresö FF som också förlorade sin första match. Tyresö FF ställdes mot Paris Saint Germain, en match som PSG vann enkelt med 4-0. Jag hann se lite av den matchen och om Hovås/Billdal väljer att höja sig imorgon så vinner man mot Tyresö.

Den matchen startar klockan 14:50 på Valhalla IP. Önskar Hovås/Billdal IF all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media