fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Dahlqvist & hans Öckerö bjöd på ett riktigt målkalas idag

Publicerad

den

Jag har länge velat se Öckerö IF P-99 spela och idag fick jag äntligen göra det. I deras premiärmatch ställdes man mot Färnäs SKHeden 3. Tyvärr var jag sen och kom lagom till andra halvlek, då ledde Öckerö med 5-0 redan. Om ni tror att målkalaset stannade där så tror ni fel. Man fortsatte och fortsatte att göra mål tills slutsignalen gick.

Ok, dagens motstånd kanske inte var det bästa i denna turneringen men jag måste ändå tacka för den fina uppvisningen idag. Öckerö har verkligen spelare med kvalité på varje position. Kul att se. Dom vinner dagens match med hela 12-0 och det kändes som att Öckerö gjorde mål i varje anfall.

Jag vill inte bara tacka Öckerö för den fina uppvisningen idag, jag vill även tacka Gothia Cup för att man lagt alla Öckerös matcher på Heden 3. Bra lag förtjänar att stå i centrum och i rampljuset.

Imorgon ställs Öckerö mot Scarborough Elite från Canada. Då hoppas jag på att Öckerö får lite bättre motstånd. Matchstart 16:30 på Heden 3. Önskar Öckerö all lycka till imorgon.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media