fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Bra laginsats av Mossens BK i den tuffa matchen mot engelsmännen

Publicerad

den

Från Inlag till Bergsjövallen för att se mötet mellan Mossens BK B15 och First Touch FC från England.

Mossens BK startade turneringen genom att vinna över SV Wasbek från Tyskland med hela 19-0 igår. SV Wasbek hade tydligen med sig enbart elva spelare till matchen. Inte konstigt att det blev tufft för Sv Wasbek igår.

Idag fick man ett lite bättre motstånd i form av First Touch FC. Men Mossens BK satte väldigt hög press på First Touch vilket skulle visa sig vara avgörande i dagens match. Det är många lag i turneringen som använder just hög press vilket är kul att se. Effektivt om inte annat.

Efter cirka 4-5 minuter så kunde Mossens BK ta ledningen med 1-0 via Kalid Teezy Ahmed. Ett viktigt mål skulle det visa sig. First Touch kom in i matchen allt eftersom och hade flera bra lägen. Speciellt i slutet. Jag måste erkänna att jag blev lite nervös och höll verkligen alla tummar som gick att hålla för att det skulle gå vägen för Mossen idag. Det var dom värda efter den fina insatsen idag.

Man klarade att hålla undan First Touch och man vann matchen med 1-0. Skönt att ha med sig två segrar inför nästa match som är imorgon.

Det är verkligen en fröjd för ögat att se Abraham Kjellberg och Elvis Lindkvist på mittfältet. Underbara lirare. Även deras målvakt Arthur Olsson är riktigt bra. Men idag vinner man på sin fina laginsats, viktigt att ta med sig.

Fortsätt så här nu Mossen, tror att ni kan komma långt i turneringen och det hade varit förbaskat kul.

Mossens BK spelar sin sista gruppspelsmatch imorgon klockan 09:40 på Kviberg 21. Då ställs man mot Storvreta IK som ligger tvåa i gruppen just nu. Önskar Mossens BK all lycka till!

Vill du följa Mossens BK framfart i Gothia Cup, klicka här:
http://results.gothiacup.se/2016,sv/team/9190893

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media