fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Future Cup: GAIS P-01 blir ett lag att räkna med i år, klara för final

Publicerad

den

Då är sista dagen i Future Cup kommen. Dom sista placeringsmatcherna, semifinaler och finaler spelas för fullt.

Jag började min dag med semifinalen mellan GAIS P-01 och FK KarlskronaGuldhedsplan. GAIS som jag velat se under en längre tid och nu fick jag äntligen chansen. Jag är oerhört glad över att jag valde att se dom idag, vilket duktig lag man besitter.

Karlskrona är också ett duktig lag och det kändes på förhand att det skulle bli en bra match. GAIS tog dock tag i taktpinnen direkt och var fast beslutna att ta sig hela vägen till final. Vilket man också gjorde.

Jag är oerhört imponerad över hur GAIS spelar och imponerad över vilken talangfull trupp man besitter. Är lite sur på mig själv för att jag inte sett dom spela förrän nu. Har dom alltid varit så här duktiga?

Gaisaren Max Månesköld gav laget ledningen med 1-0 och efter det kändes det som att Gais fick kontroll på matchen. Man fortsatte att leverera bra spel med fina kombinationer och man har ett mittfält som dirigerar spelet på väldigt hög nivå.

Albin Näsström kunde sedan utöka ledningen till 2-0 genom ett snyggt skott utifrån. Detta gjorde att Karlskrona tappade humöret lite och man fokuserade mer på att klaga på varandra än att försöka hämta upp det. Gais är dock det bättre laget idag. Max Månesköld kunde innan halvtidsvilan göra sitt andra mål för dagen.

Halvtid: Gais – FK Karlskrona 3-0

För att återgår till truppen som GAIS besitter så måste jag säga att dessa spelare imponerade mycket på mig i dagens match: Max Månesköld, Samir Maarouf, Marcus Bärkroth & Albin Näsström. Härliga lirare som kommer att komma långt med sin fotboll om dom fortsätter så här.

Jag valde att gå vidare till nästa match då det kändes att Gais skulle fixa det här. Det gjorde man också. Man vann semifinalen med 4-0 till slut och är nu klara för final.

I finalen kommer man att ställas mot duktiga Landskrona BoIS som i sin tur vann över Västra Frölunda med 2-1 i den andra semifinalen. Jag fick ju se Landskrona spela i Mossen Invitiational och kan säga att det är ett riktigt bra lag som GAIS kommer att möta.

Finalen spelas kl: 13:40 på Heden 4. Vi ses där!

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media