fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Futsal-SM: Jaaa, Jitex Mölndal BK F15 är klara för semifinal

Published

on

Då är sista gruppspelsmatcherna igång och jag har precis sett Jitex Mölndal BK F15 spela mot Sandvikens IF.

Sandviken som förlorade gårdagens match mot IF Malmen FC med hela 8-1 igår. Tidigare idag vann man matchen mot Tölö IF med 4-1. Lite oväntat måste jag säga. Jitex går från klarhet till klarhet däremot. Man vann sin match igår med 2-1 mot Tölö IF, spelade 3-3 mot IF Malmen FC tidigare idag och nu vann man sista gruppspelsmatchen mot Sandvikens IF med 5-1.

En match som var Jitex Mölndals från början till slut. Sandviken hade inte mycket att säga till om tyvärr. Till dagens match var Ema Paljevic avstängd tyvärr, hon drog på sig ett rött kort i matchen mot Malmen. Men hennes frånvaro märktes inte av, något jag var lite orolig för.

Jitex tjejerna går från klarhet till klarhet som jag skrev. Jag har ju tippat dom som SM-gulds kandidater och nu är man nära. Man hamnar tvåa i gruppen och får spela semifinal imorgon. Den matchen startar kl 09:30 på Lundbystrand 3.

Man kommer dock att ställas Borgeby FK som vann sin grupp, en grupp med duktiga lag som Holmalunds IF och AIK FF. Borgeby FK ser otroligt starka ut och det kommer att bli en tuff match för Jitex Mölndal BK.

Vi ses på Lundbystrand imorgon!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media