fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Futsal-DM: Wow, tack Paulina Nyström & Hovås/Billdal för uppvisningen

Publicerad

den

Den andra matchen jag verkligen ville se idag var den mellan Näsets SK och Hovås/Billdal F-00. Den matchen spelades i Lisebergshallen , lite senare än den utsatta tiden på grund av en innebandymatch. Men vad gjorde det, väntan var helt klart värt det.

Jag har inte sett något av lagen spela tidigare men hört om dom vid ett flertal tillfällen. Jag måste säga det igen, jag är så oerhört glad över att jag valde att se den här matchen. Båda lagen spelade mycket bra och bjöd på en bra match.

Dock var Hovås/Billdal det starkaste laget och man vann matchen med hela 5-0. Hovås/Bildall har en riktigt stor talang på gång och hon heter Paulina Nyström. Hon imponerade stort på mig men jag väljer att inte enbart lyfta henne idag utan jag vill lyfta hela laget.

Tack Hovås/Billdal för att ni spelar sådan fin fotboll. Ni har verkligen förstått det här med futsal och det var en fröjd att se er spela idag. Alla fick verkligen visa upp sig inklusive målvakten, allt tack vare ert fina och smarta spel.

Ni blir livsfarliga under slutspelet och jag har svårt att se att någon skall kunna hota er under slutspelet.

Tack, tack, tack och åter tack  för den fina uppvisningen.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media