fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Filip Trajanovski aktuell för BK Häckens A-lag?

Published

on

I samband med att BK Häckens sportchef Sonny Karlsson uttalat sig att Rasmus Schüller lämnar a-laget för Minnesota United i dagens Göteborgs-Posten så sade han också följande:

– Vi tar nog in en del, det tror jag. En ny forward, vi fyller på mittfältet med en till, vi kommer följa Paulinho noggrant. Annars letar vi även en kantspelare, vi har dessutom lite småskavanker på mittbackssidan, säger Sonny Karlsson till Göteborgs-Posten.

Läs också: Daleho & hans GAIS starkast i derbyt mot BK Häcken

Personligen tycker jag att Sonny Karlsson borde kolla på spelarna i den egna akademin först. Det finns många duktiga spelare där som gärna hade tagit chansen om dom fick möjligheten.

Läs också: Äntligen, BK Häckens Filip Trajanovski kallad till P17-landslaget

Filip Trajanovski var med och tränade med a-laget under förra veckan och kan vara en av Häckens lösningar på mittbackssidan? Han har haft en väldigt fin utveckling dom senaste två åren, dels blivit uppflyttad till U19 samt blivit uttagen till P17-landslaget.

Så här säger Filip om träningarna med a-laget förra veckan:

– Man kände att tempot var betydligt högre än en U19-träning, men efter dom två första träningarna så kom jag in i det och det gick bra tycker jag.

Läs också: BK Häckens U17 tog tre viktiga poäng mot Helsingborgs Akademi

Vet inte hur Sonny Karlsson tänker kring Filip Trajanovski men enligt mig så är han en av dom spelarna i akademin som BK Häcken bör satsa på. Nu håller jag tummarna för att Filip Trajanovski får göra fler pass med a-laget framöver.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media