fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

En välspelad match av Mossens BK mot Azalea BK

Publicerad

den

Tisdagskvällen bjöd på en bra match på Valhalla. Mossens BK pojkar födda 2001 tog emot duktiga Azalea BK. Mossens BK har inlett säsongen med en vinst, en oavgjord och en förlust. Azalea har inlett säsongen mycket bra med tre vinster och en förlust. Att se den här matchen kändes väldigt given och jag är glad att jag bestämde mig för att se den.

Mossens Abraham Kjellberg gav hemmalaget ledningen med 1-0 efter bara en minut. Snacka om att få bästa möjliga start. Men Mossen hann inte fira så länge då Azaleas William Jonsson lyckades kvitterar till 1-1 bara två minuter efter. Jag har sett många matcher under dessa år men jag har nog aldrig sett en match med en sådan här bra start.

Sedan blev Mossens Gregory Hayes på väldigt bra spelhumör på sin kant och kunde snyggt göra både 2-1 och 3-1 efter slarvigt försvarsspel från Azaleas sida. Jag tycker att Azalea hade första halvlek, man förde spelet och spelade väldigt bra fotboll stundtals. Man fick Mossen att jaga boll och man skapade bra och farliga chanser. Dock stod Mossen för målen i första halvlek.

Om första halvlek var Azaleas så var dom andra två halvlekarna Mossens. Man gjorde det väldigt svårt för Azalea med sin höga press. Man fick också till några fina sekvenser ibland. I andra halvlek så fick Azalea knappt komma över halva plan. Vet inte riktigt vad som hände med Azalea och varför man gick ner sig så mycket.

Azaleas Sebastian Hansson ville dock vara med i målprotokollet även den här matchen. Han stod för en riktigt snygg reducering med ett skott i krysset. Tyvärr räckte det inte hela vägen för Azalea den här gången. En mycket välspelad match av Mossens BK, vilket gav dom segern idag. Matchen slutade 3-2.

Tack för en bra match säger jag till båda lagen.

Kul att se New Balance ambassadörerna Sebastian Hansson (Azalea BK) och Elvis Lindkvist (Mossens BK) i samma match. Grymma är ni!

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media