fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Elite Hotel Cup: Oavgjort när AIK & Halmstad ställdes mot varandra

Publicerad

den

En av matchen jag sneglade lite på samtidigt som Helsingborgs IF – IF Brommapojkarna spelades var mötet mellan AIK FF och Halmstad BK.

Inledningsvis var matchen böljande, det såg ut som att Halmstad BK var inställda på att ligga kompakt defensivt och försöka straffa AIK på omställningar. Men det var AIK som tog ledningen i den här matchen efter att man vunnit bollen långt in på Halmstads planhalva. Bollen når fram till Julian Larsson som inte tvekar och avslutar snabbt och 1-0 var ett faktum.

Men repliken från Halmstad skulle inte dröja länge då man kvitterade redan några minuter senare genom Isac Harrysson snyggt framspelad av Taylor Silverholt. Isac gjorde även 2-1 i andra halvlek efter en fin soloprestation där han viker in från höger och lågt via stolpen prickar in ledningsmålet för sitt HBK.

Men det var AIK som skulle få det sista ordet efter att Niklas Persson kvitterade till 2-2 i slutet av matchen. Det var en jämn drabbning där båda lagen ställer upp med många duktiga spelare.

Slut: AIK FF – Halmstad BK, 2-2

Kul att båda lagen fick med fem spelare vardera till P15-landslagets första läger på Bosön som äger rum i början av augusti.

Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/totalt-6-spelare-fran-goteborg-kallade-till-p15-landslaget-se-hela-truppen-har/

Imorgon ställs AIK FF mot Skiljebo SK och Halmstad BK möter Örgryte IS.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media