fbpx
Följ oss

Ungdomsfotboll

Dags att söka till världens bästa sommarjobb

Publicerad

den

Ser på Gothia Cup:s hemsida att man nu söker funktionärer till årets turnering som äger rum den 17-22 juli 2017. Jag jobbade själv med Gothia Cup under sju år och det var det bästa sommarjobbet jag någonsin haft. Under dessa sju år fick jag bland annat jobba som planvärd, jobba med resultat och ålderskontrollen inne på Heden samt att vara ansvarig för alla protester som kom in.

Läs också: Nu är det klart, Gothia Cup får en till elitklass – Gothia Tipselit Trophy för 15-åringar

Att fått äran att jobba med Gothia Cup i så många år är ett privilegium och något jag är oerhört stolt över. Gothia Cup och deras ledning lärde mig otroligt många saker, något jag har haft nytta av i resten av mitt liv.

Läs också: Tolv svenska lag är nu klara för Gothia Cup Tipselit Trophy

Så jag rekommenderar verkligen dig att söka till detta sommarjobb, du kommer inte att ångra dig.

Klicka här för att söka till världens bästa sommarjobb!

Lycka till och jag hoppas att få se dig under Gothia Cup i sommar !

Läs också: Följande åtta svenska lag är klara för Gothia Cup Elite Trophy G17

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media