fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

BK Häcken förlänger med Daleho Irandust

Published

on

Alldeles nyss blev det offentligt att BK Häcken förlänger kontraktet med talangen Daleho Irandust. Han är en spelare som jag följt under några år och som har fått en drömstart på säsongen. Han fick göra debut i Allsvenskan mot Djurgårdens IF, spelade hela matchen mot Örebro SK där han var en matchens bästa spelare och i tisdags gjorde han en väldigt fin insats mot IFK Göteborg.

Läs också: Tävling: Vinn biljetter till fredagens match mellan BK Häcken & IK Sirius

Nu har BK Häcken gått ut med att man förlänger hans kontrakt med 4,5 år, något som Daleho Irandust är väldigt glad över.

– Det har gått hyfsat bra nu i början men det är optimalt med ett långt kontrakt för mig, för att ha tid på mig. Det känns kul att Häcken tror på mig, säger han till BK Häckens hemsida.

Läs också: Daleho Irandust flyttas upp till BK Häckens a-lag ”Med Stahre känns det väldigt intressant”

och så här säger BK Häckens sportchef Sonny Karlsson om förlängningen till BK Häckens hemsida:

– Det har varit klart ett tag, vi var egentligen färdigförhandlade i samband med lägret i februari. Vi har velat att han skulle få med sig sin skolgång i och med att han bara har några månader kvar av gymnasiet, men till slut har det blivit heltid med A-laget ändå, för han är så fantastiskt bra, säger Sonny Karlsson och tillägger:

– Vi är jätteglada, för det är en fantastiskt fin kille som vi unnar framgång. När han får lite skinn på näsan blir han ännu farligare på den här nivån.

Läs också: ”Nu börjar jag på ett nytt kapitel & det känns fantastiskt” Daleho klar för Häckens U19

Är oerhört glad för Daleho Irandust skull, är det någon spelare som förtjänar det här så är det verkligen han. Skall bli kul att följa hans framfart i BK Häcken. Stort grattis!

Se gärna en intervju som jag gjorde med Daleho Irandust här nedan. Då var han precis klar för BK Häckens akademi och pratade om varför han valde just BK Häcken.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss