fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Årsresumé 2013 – Del 4 av 4, Gott Nytt År!

Publicerad

den

I sista delen av min årsresumé vill jag passa på att tacka en massa människor som på ett eller annat sätt bidragit till att bloggen är där den är idag.

Först och främst vill jag tacka dig, ja dig? Jag vill tacka dig för att du läser detta inlägget just nu och för att du följt bloggen under året som gått. Utan er läsare hade bloggen inte varit något.

Sedan vill jag tacka:

Alexander på Warrior, Pelle på Stanno, Jesper på Prestige Eyewear för att ni tror på bloggen och vill samarbeta med bloggen. Ert stöd har varit väldigt viktig för bloggens arbete under året som gått så tusen tack till er.

Jag vill tacka alla spelare, tränare, ledare, föreningar och föräldrar för ert stöd under denna säsong. Ert engagemang kring bloggen har varit helt fantastiskt. Tack, tack, tack!

Tack till alla er som donerat pengar till bloggen och bloggens fortsatta arbete. Pengarna har gått till bland annat webbhotell, bensin och priserna till Årets spelare 2013. Tack för ert stöd, ni är guld värda.

Tack till Tidningen Hisingen för ert reportage om bloggen samt era notiser kring Årets spelare bland annat. Tack även till Leif MartinssonBacka/Kärra Tidningen för ditt stöd under 2013.

Ett stort tack till distriktskaptenerna Camilla och Ingmar för bland annat era fina rapporter till bloggen och ert arbete med distriktslagen. Önskar er alla lycka till med distriktslagen 2014.

Tack Tomas Andersson, Maria Nylander, Jonathan Enzo Rohdin, Jan Andreasson, Claes Sandros, Leif Sjöqvist, Thomas Albinsson, Oscar Marek, Armin Samandi, Tomas Simonsson, Ulf Carlsson, Roberto Andersson Chavez, Daniel ”Dalla” Natanaelsson, Fredrik Airosto, Masireh Jadama, Matz Lagnefors, Richard Andborn, Jakob Celik, Carl Fhager, Jeff Tössberg, Johan Mattson, Abgar Barsom,  Johanna Almgren, Johanna Frändén, Sonny Karlsson, Jens Leidewall, Bobby Elinoff, Louise Fors, Ina Aganovic, Robert Larsén, Niclas Alexandersson, Marcus Jodin, Tobias Strandh och Lars-Olof Eliasson för att ni givit mig inspiration och stöd under 2013.

Tack till min sambo och dotter för att ni stöttat mig och mitt arbete med bloggen. Stort tack även till mina bästa vänner Viktor Bergman och Alexander Markianos som ständigt är mina bollplank, livlinor och idésprutor.

Jag har säkert glömt flera som jag vill tacka men som jag tyvärr glömt av i skrivande stund. Oroa er inte, ni finns i mitt hjärta.

Tack för ett underbart år och Gott Nytt År på er!

Vi ses 2014!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media