fbpx
Connect with us

Blogg

Årets tränarsymposium gästas utav FC Barcelona

Published

on

Västergötlands fotbollförbund bjuder nu till helgen in tränare, domare, fotbollsansvarig och fotbollsnördar som mig till Tränarsymposiet 2017 i Skövde.

Jag har besökt Tränarsymposiet en gång innan och var väldigt nöjd då. I år har man bjudit in bland annat FC Barcelonas akademichef Joan Vila, Jens T Andersson från Aarhus GF, succétränaren Roger Rönnberg från Frölunda Indians, Claes Eriksson utvecklingsansvarig i Svenska Fotbollförbundet, Klaus Thomforde från Tysklands Fotbollförbund och Torbjörn Nilsson med flera som skall föreläsa för över 1000 besökare. Tränarsymposiet pågår i två dagar, fredag och lördag med Arena Skövde som centrum.

Tränarsymposiet omfattar 35 olika programpunkter där deltagarna kan skräddarsy sin egen symposieresa över två dagar.

För att se hela programmet, klicka här: http://d01.fogis.se/svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_147802/scope_0/ImageVaultHandler.aspx170102141948-uq

Ser framemot två spännande dagar i Skövde och ni kommer att kunna läsa om det här på bloggen och via bloggens sociala medier.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss