Uncategorized

Zonlagsturneringen: BK Häckens Abdou Sabally är min favorit just nu

Kommentarer (8)
 1. Ahmed skriver:

  Han är född 98?

  1. Rudy Alvarado skriver:

   Jag vet, min trötthet skrev fel 🙂

 2. dedu skriver:

  Hur kunde du missa Adom i Öster? en jätteduktig spelare som kan spela överallt. vet inte vilken position han spelade idag. kollade du inte p97 klassen eller?

  1. Rudy Alvarado skriver:

   Spelade han i finalen idag?

   1. Jarå! skriver:

    Rudy, du bör kolla in Dalaho i Gais!

 3. hej skriver:

  Själv blev jag otroligt imponerad av nr 10 i Göteborg mot Dalsland, Västra Frölundas Joel Andersson, stod verkligen ut på plan.

  1. Rudy Alvarado skriver:

   Jag håller med dig, första gången jag ser tvillingarna spela överhuvudtaget. Otroligt talangfulla!

 4. Neuxz HabZone skriver:

  Sabarr Janneh, är en mycket duktig talangfull spelare med han är snabb, jobbar hemåt mycket såg han sist spela på plan i sanktan då man tyvärr märkte om att han hade en skada, det vart tråkigt det. Men han kommer jag förhoppningsvist vilja se på plan snart igen. Stor respekt till dom unga 2 talangfulla spelarna Sabarr Janneh & Abdou Sabally. Ser fram emot att få se dom i U17 så småning om. Ska ta en extra ögon kast på dom underbara spelarna som går i BK Häcken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X