POJKFOTBOLL

Sulejmen Sarajlic, IFK:s framtidslöfte?

Kommentarer (3)
 1. yaser skriver:

  såg inte matchen och kan inte bedöma honom. Men enligt flera källor så var det han som stod för häckens 0-1 mål där han misslyckades med en rensning från en höra och istället rensade han på en häcken spelare som nickade in den i öppet mål.

  1. Johan skriver:

   Jag såg matchen. Hade inte Sulejmen kommit ut på detta inlägg som han oturligt skarvade mot en häcken spelare, vilket var tur att häcken-spelaren stod just på platsen dit bollen kom, så hade Häckens anfallare (Erol i detta fall) varit först på bollen.

   1. yaser skriver:

    läs om vad jag skrev så du förstår vad jag menar 🙂 jag har inte fått höra dålig kritik angående att han kom ut o försökte rensa utan det jag fick höra var att han misslyckades med rensningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X